DEVA’lı Aydoğan’dan destek teşekkürü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEVA’lı Aydoğan’dan destek teşekkürü


 

DEVA Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Sultan Aydoğan, 31 Mart seçimlerinde bin 17 oy alarak 8’inci olması sonrası yayınladığı mesaj ile kendisine destek verenlere teşekkür etti.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

31 Mart mahali idareler seçimlerinde bir milyon 392 bin 176 seçmen bulunan Mersin’de, bir milyon 99 bin 143 seçmen 4 bin 441 sandıkta oy kullanırken bunların bir milyon 50 bin 325’i geçerli sayıldı.

Büyükşehir ve 13 ilçe için kullanılan oylar sonucu CHP yüzde 59, 52’ye tekabül eden 625 bin 102 oy ile Büyükşehir ve 13 ilçeden 7’sini kazanırken Belediye Meclisinde de üstünlük sağladı.

Cumhur İttifakı ise adeta Mersin’de eridi. 13 ilçeden 9’unu elinde bulunduran Cumhur İttifakı’nın kentte sahip olduğu belediye sayısı 3’e gerilerken, İYİ Parti 2 ve DEM bir ilçe belediye başkanlığı kazandı.

DEVA Partisi’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güran Dinçer ise 3 bin 619 oy alarak kentte en çok oy alan 9’uncu parti adayı oldu.  

 

DEVA TOROSLAR’DA 8’İNCİ OLDU

Toroslar’da ise DEVA Partisi bin 17 oy alan Sultan Aydoğan ise 8’inci oldu. DEVA Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Sultan Aydoğan, yayınladığı mesaj ile kendisine destek verenlere teşekkür etti. Aydoğan, “31 Mart 2024 Yerel Seçimlerimde Deva Partisi ve Şahsıma oy veren kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca, yılmadan yorulmadan, pes etmeden çalışmalarımıza katılan Deva Partisi Toroslar İlçe Teşkilatımıza, Türkiye’yi karış karış gezen Genel Başkanımız Ali Babacan’a, her ilçemizde çalışmalarda yanımızda olarak güç veren, Genel Başkan Yardımcımız ve Mersin Millet Vekilimiz Mehmet Emin Ekmen’e, İl Başkanımız Taner Işıkbay’a, İl Başkan yardımcılarımıza, Partimizi tüm ilçelerde en iyi şekilde temsil eden adaylarımıza, vermiş oldukları emekler ve destekler için teşekkür ediyorum.

Halkımızın büyük iradesiyle seçilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’i ve tüm İlçe Belediye Başkanlarımızı tebrik ediyor, ayrıştırmadan ötekileştirmeden, eşit hizmet ederek, Mersin’imize değer katmaları yönünde üstün başarılar diliyorum” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA