ESOB iftarı, esnaf ve bürokrasiyi kucaklaştırdı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ESOB iftarı, esnaf ve bürokrasiyi kucaklaştırdı


 

Haber Merkezi

 

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince (Mersin ESOB) Erdemli’de kurulan ahi sofrası, ilçe bürokratları ile ilçede kurulu esnaf odası başkan ve yöneticilerini bir araya getirdi. Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği iftar davetinde konuşan Başkan Veysel Sarı, birlik ve kardeşlik ruhumuzu diri, yardımlaşma ve dayanışma şuurumuzu ayakta tutan rahmet, mağfiret ve bereket ayı Mübarek Ramazanı tebrik ederek, tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olması dileğinde bulundu.

Erdemli Saatçıoğlu Balıkçılıkta verilen iftar davetine; Erdemli Kaymakamı  Aydın Tetikoğlu, Cumhuriyet Savcısı Veli Gündüz, ilçe Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, ilçe Jandarma Komuta J.Yarbay Mürsel Öner, Vergi Dairesi Müdürü Mevlüt Altundaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, Halkbank Şube Müdürü Hatice Hazal Meşe, İlçe Müftüsü Hasan Küçük, İlçede Kurulu Esnaf Odası Başkanı  Halil Metik ve yönetim/denetim kurulu üyeleri, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı  İsmet Erdoğan ve yönetim/denetim kurulu üyeleri,  Şoförler Odası Başkanı Orhan Güler ve yönetim/denetim kurulu üyeleri, Tömük Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yılmaz ile yönetim/denetim kurulu üyeleri, Birlik yöneticileri Nihat Dağdelen, Faruk Dalkılıç, Birlik Disiplin Kurulu Başkanı Erdal Pekmez, Disiplin Kurulu üyesi Abdulhalim Batur, Oda Başkanları Hasan Koçyiğit, Hasan Çokgün, Tömük EKK Başkanı İsmail Öztemur, Sanayi Sitesi Başkanı Emin Çetin, Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Mehmet Güzel katılım gösterdi.

İftar yemeğinde konuşan Birlik Başkanı Veysel Sarı, birlik ve kardeşlik ruhumuzu diri, yardımlaşma ve dayanışma şuurumuzu ayakta tutan, rahmet, mağfiret, manevi kurtuluş ve bereket ayı mübarek Ramazan’da, Allah’tan niyazının tutulan oruçların, kalpten, derinden gelen dua ve ibadetlerin kabul edilmesi dileğinde bulundu.

Başkan Sarı, konuşmasının devamında, ilçede kurulu bürokrasi ile esnaf sanatkarların iftar yemeğinde bir araya gelerek, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğinin sergilendiğini kaydederek, “Bugün iftar davetinde soframızı bizlerle paylaşan Kaymakamımız, Emniyet Müdürümüz, Jandarma Komutanımız, Savcımız ile tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Şunu asla unutmayalım ki birliğin, dirliğin olduğu yerde güç ve huzur olur, çalışma ve başarı olur. Bu birlikteliğin bozulmasına, aramıza nifak sokulmasına asla müsaade etmeyelim” dedi.

Başkan Sarı şöyle devam etti: “Tek davamız esnaf, tek kavgam ekmek, tek güvencemiz esnafımız. Teşkilatımızla omuz omuza, yürek yüreğe vererek, tüm engelleri aşacağımıza, birliğin, dirliğin gücüyle esnafımızın sofrasındaki ekmeği büyütme mücadelemizi arttırarak devam ettireceğimizi inancımız sonsuzdur. Bu vesileyle davetimize katılımlarıyla güç veren tüm ilçe bürokratlarımıza, oda başkanlarımıza, yönetim/ denetim kurulu üyelerimize ve genel sekreterlerimize en içten teşekkürlerimi iletiyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA