İş dünyası iyilik vakfı ile iftarda bir araya geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İş dünyası iyilik vakfı ile iftarda bir araya geldi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD), Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Özel Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’nde iftar yemeği düzenledi.

İş dünyasından birçok değerli ismin yer aldığı iftar yemeğine; Başkanı Adnan Gündoğdu, MESİAD Başkanlar Kurulu Başkanı Mustafa Güler, MESİAD önceki dönem başkanlarından Ali Doğan ve Ahmet Akkurt, fahri üyeler Abdullah Ayan, Faik Burakgazi, Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Aslan, Başkan Vekili Musa Yılmaz, Yönetim Kurulu Musahip Üyesi Abdurrahman Ökmez, Mütevelli Heyet Üyesi ve aynı zamanda MEPİAD Başkanı Özcan Demir, Vakıf Müdürü Canan Kubat katılım gösterdi.

Anlamlı gecede, Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Aslan, iftar sofrasında yaşlılara desteğin önemine değindiler.

MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu, yaşlıların bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini, daima onların yanında olduklarını ve buna benzer programlar ile daha sık bir araya geleceklerini söyleyerek; ev sahibi Mersin Yardım ve İyilik Vakfına ve konuklara anlamlı iftar sofrasında bulundukları için teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA