ÇBK’nın finalde rakibi belli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK’nın finalde rakibi belli oldu


 

SUAT ÖZDAL

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin’in finalde rakibi belli oldu.

Temsilcimiz ÇBK'nın rakibi ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde yenilgisiz tek takım olan Fenerbahçe Alagöz Holding oldu.

Yarı finalde Galatasaray Çağdaş Faktoring ile karşılaşan ve oynadığı iki karşılaşmayı da farklı kazanan Fenerbahçe Alagöz Holding finale adını yazdırdı ve ÇBK’nın rakibi oldu.

Bu sezon WNBA'in erken başlayacak olması final 4 macerası öncesinde her iki takım kozlarını paylaşacak.

Finalde 3 galibiyet alan takım 2023-2024 sezonunun şampiyonu olacağı seri başlıyor.

İlk iki karşılama Ev sahibi avantajı ile İstanbul'da oynanacak. Fenerbahçe Alagöz Holding Çukurova Basketbol Kulübü 5 Nisan Cuma günü saat 19.00 da ikinci karşılaşma 7 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Fenerbahçe Metro Enerji Spor salonunda oynanacak. Üçüncü karşılaşma 17 Nisan Çarşamba günü Mersin'de Servet Tazegül Spor salonunda oynanacak.

Seride 3 galibiyete ulaşan takım kupayı müzesine götürecek. Fenerbahçe Alagöz Holding final 4 yarı final karşılaşmasında 12 Nisan Cuma günü Mersin Ev sahipliğinde Servet Tazegül Spor salonunda karşı karşıya gelerek kısa zaman içinde ligde ve Euroleauge’de kupayı her iki takımda çok istiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA