MHP’li Altunok’tan teşekkür | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’li Altunok’tan teşekkür


 

BURCU KAYA

 

Silifke Belediye eski Başkanı Sadık Altunok, sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak, Silifke halkına teşekkür etti.

Saygıdeğer hemşehrilerim diyerek, sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sadık Altunok, şu görüşlere yer verdi: “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini şehrimize ve hemşehrilerimize yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde, nezaket kuralları çerçevesinde tamamladık. Canla Başla Silifke için çalışan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığımıza, AK Parti İlçe Başkanlığımıza, KAÇEP Başkanlığımıza, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığımıza, Ülkü Ocakları Başkanlığımıza, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığımıza, Belediye Meclis Üyesi adaylarımıza, partilerimizin ve teşkilatlarımızın yönetim kurulu üyelerine, hiçbir menfaat gözetmeden büyük bir özveri ile çalışmalarımıza destek veren partililerimize, Halkımıza ve şahsımızı destekleyen değerli hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Seçim sonuçlarının Şehrimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Haklarınızı helal edin. Saygılarımla.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA