ÇBK finallere odaklandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK finallere odaklandı


 

SUAT ÖZDAL

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, finalde karşılaşacağı rakibini bekliyor.

Yarı finalde Fenerbahçe Alagöz Holding, Galatasaray Çağdaş Faktoring karşısında 1/0 önde ve ikinci maç 2 Nisan Salı günü saat 20.30'da Galatasaray Çağdaş Faktoring ev sahipliğinde oynanacak. Karşılamayı Fenerbahçe Alagöz Holding’in kazanması halinde finalin adı Çukurova Basketbol Kulübü, Fenerbahce Alagöz Holding olacak. Galatasaray Çağdaş Faktoring’in kazanması halinde 1/1 eşitlik olacak ve bir karşılaşma daha oynanacak.

Temsilcimiz yarı final karşılaşması sonucunu beklerken antrenmanlarda uzun soluklu lig finalini ve telafisi olmayan Euroleauge yarı final karşılaşmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Çukurova Basketbol Kulübünün lig finalinde muhtemelen rakibi Fenerbahçe Alagöz Holding olması bekleniyor.

Geniş rotasyona sahip ÇBK,  zorlu süreç sonrasında her iki kulvarda kupalara talip olduğunu her defasında dile getiriyor. Yolun sonunda 4/20 Nisan arasında ligde ve Fınal 4'te minimum 5 maksimum 7 maçlık performans ortaya koyacak temsilcimiz. Sessizliğe bürünmüş ve muhtemel rakiplerine konsantre olmuş durumda.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA