Mersin ekipleri top başı yapacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin ekipleri top başı yapacak


 

BAL’ın liginde 22. haftasında Mersin il sıralaması için mücadele eden Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor yarın milli ara sonrası top başı yapacak. Son haftada takımlarda bazı sorunlar göze çarpsa da milli arasında geçirilen hazırlık kampı takımlara moral ve motivasyon anlamında iyi gelecektir.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 7’inci grupta 22. haftasında Mersin ekipleri yarın hazırlıklılarına başlıyor. Milli ara öncesi son hafta berabere kalan Anamur ara sonrası mutlak galibiyet ile hazırlıklarına devam edecek. Son haftalarda sürekli puan kaybı yaşayan iki Mersin ekibi milli ara sonrası küme hattından uzaklaşmak için mücadele edecek. İl sıralamasında 3. olup alt lige düşmemek için mücadele eden Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor milli ara öncesi oynadıkları son maçta Mersin derbisinde beraber kalmışlardı. Küme hattında birbirlerine rakip olan iki ekip aynı zamanda il sıralaması için büyük bir mücadele vermeye devam ediyor.

 

ANAMURDA TEK HEDEF İL SIRALAMASI

Bölgesel Amatör Liginde istediği hedeflere ulaşamayan ve ligin ortasında şampiyonluk hedefinde kopan Anamur Belediyespor milli araya puan kaybı ile girmişti. Ligin bitmesine 5 hafta kala Anamur Belediyespor’un tek hedefi Mersin il birinciliği sıralaması için verdiği mücadelede yerini sağlamak almak. Yarın hazırlıklarına başlayacak Anamur Belediyespor önümüzdeki hafta evinde Sarıçam Kürkçüler Spor’u ağırlayacak. Anamur Belediyespor ligde 37 puan ile 5. sırada yer alıyor.

 

UMUDU TÜKENMİŞ 2 MERSİN EKİBİ

Bölgesel Amatör Liginde son haftalarda kötü performans sergileyen 2 Mersin ekibi milli araya da puan kaybıyla girmişlerdi. Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor her hafta puan kaybederek kötü gidişatı normal bir hale getirdiler. İl sıralamasında gerilere düşerek büyük bütçeler ayırmasına rağmen ligin hakkını veremeyen Erdemli ve hedefsiz olan Homurlu 1951 Spor yarın hazırlıklarına başlayacaklar.

Erdemli Belediyespor deplasmanda önümüzdeki hafta lider Niğde Belediye Spor’u ağırlayacak. Erdemli Belediyespor il sıralamasında 2’nci sıradaki yerini korurken BAL’da 26 puan ile 10. sırada yer alıyor.

Homurlu 1951 Spor ise mutlak galibiyete ihtiyacı olduğu haftada önümüzdeki hafta evinde Sarayönü Belediyespor’u ağırlayacak. Homurlu 1951 Spor il sıralamasında 3’üncü sırada yer alırken BAL’da 25 puan ile 12. sırada yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA