Heyecanlı yarış! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Heyecanlı yarış!


 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından 16 takımın katılımıyla Mersin’de düzenlenen Tekerlekli Sandalye Garanti Basketbol Bölgesel Lig play-off müsabakaları başladı.

ALİ ŞANLI

Mersin’in ev sahipliğinde 23-26 Mayıs 2016 tarihleri arasında oynanacak “Tekerlekli Sandalye Garanti Basketbol Bölgesel Lig Play-Off Müsabakaları”, Edip Buran Spor Salonu’nda yapılan açılış töreni ile başladı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, bu sezonun basketbolda son organizasyonunu Mersin'de gerçekleştirdiklerini söyledi.
Kentte 16 takımın katılımıyla yapılan play-off müsabakalarında 2016-2017 sezonunda ilk defa oluşturdukları Türkiye Birinci Ligi'ne yükselecek 4 takım ile Türkiye 2. Ligi'nde mücadelede edecek 8 takımın tespitinin yapılacağını anlatan Uztürk, şöyle konuştu: “Bu açıdan çok önemli ve oldukça ağır bir organizasyon. Çünkü 16 tekerlekli basketbol takımının spor sandalyelerini ve dışarıda kendi kullandıkları sandalyeleri düşünecek olursanız aşağı yukarı şu anda 2 spor salonunda 200'e yakın spor sandalyesi var. Bunların taşınmasının nakli bile ayrı hassasiyet gerektiriyor. Dolayısıyla inşallah bundan sonra bu kadar ağır yüklü play-off müsabakalarına yer vermeyeceğiz. Bu hem ekipler hem de federasyon açısından bir hayli zahmetli oluyor. Büyükşehir Belediyesi kulüplerimize 50 bin lira tutarında barınma konusunda opsiyon açtı. Bu her kulübümüze aşağı yukarı 3 bin lira katkı sağlamış oluyor."
Mersin Vali Yardımcısı Ogün Bahadır da katılan tüm takımlara başarılar diledi.
Organizasyon 26 Mayıs Perşembe günü sona erecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA