Bozdoğan, halkın yoğun sevgisiyle karşılanıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bozdoğan, halkın yoğun sevgisiyle karşılanıyor


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarıyla halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Bozdoğan, köy ziyaretleri ve hane ziyaretleriyle de vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor.

Başkan Bozdoğan, halkla bir araya gelerek belediyenin 5 yıllık döneminde gerçekleştirdiği çalışmaları ve projeleri anlatıyor. Adaylığı engellenen, seçme ve seçilme hakkı elinden alınan, halkın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Bozdoğan, esnafı selamlayarak onların da taleplerini dinliyor ve çözüm önerileri sunuyor. Yoğun çalışma programlarını sosyal medya hesapları üzerinden halkla paylaşan Başkan Bozdoğan sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar sahada çalışıyor. Her gün farklı bir mahalle buluşması gerçekleştiren Bozdoğan halkın büyük ilgisiyle karşılanıyor.

Köy ziyaretlerinde de sıcak bir karşılama alan Başkan Bozdoğan, halkın beklenti ve ihtiyaçlarını dinleyerek çalışmalarını bu doğrultuda şekillendiriyor. Halkın desteğiyle yürütülen projelerin başarıyla hayata geçirilmesi, Tarsus'un gelişimine önemli katkılar sağlıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA