Ormancılar bir araya geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ormancılar bir araya geldi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları Ali Kişi, Mehmet Fulin ve Yaşar Yaman Sağlam, 9 orman işletme müdürü, şube müdürleri, fidanlık müdürü, etüt proje başmühendisi ile yeni hizmet binasında yılın ilk değerlendirme toplantısı yapıldı.

 Bölge Müdürü Yalçın; “Önümüzdeki 9 ayı çok iyi değerlendirip daha önceki yıllarda bakım görmemiş sahalarda bakım çalışmalarını titizlikle yapacağız. Genel Müdürlüğümüzün, üretimde verimlilik ve sürdürülebilirliği artırmak amacıyla başlatmış olduğu BARKOD sistemini üretilen tüm ürünlerde uygulanmasını sağlayacağız. Ayrıca, tüm işletme müdürlüklerimizin işletme şefliklerinde farklı noktalarda önleme aramaları yapılarak kontrollerin artırılması hususunun da takipçisi olacağız. Bir başka sorunumuz olan iklim değişikliğinden dolayı, orman yangınları hususunda bu sene daha dikkatli olmalı, tüm ekiplerimizin eğitim ve tatbikatları yapılıp yangın sezonundan önce gerekli hazırlıklar tamamlanmalıdır. Yangına hassas dönem öncesinde çok kritik sahalara ait yolların bakımları mutlaka bitirilerek, Genel Müdürlüğümüz politikalarına yakışır şekilde, kaliteden ödün vermeme, kontrolü elden bırakmama konusunda hassas davranacağınızı biliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 

Orman İşletme Müdürlerinin yaptıkları sunumlar ve şube müdürlerinin sorun ve çözüm önerilerinin ardında toplantı sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA