‘Türkiye’nin en güzel ilkokulunu yapacağız’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Türkiye’nin en güzel ilkokulunu yapacağız’


 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Fuat Morel Mahallesi’nde kısa süre içerisinde temelini atacakları ilkokul için hayırsever iş insanı Levent Oktay iş birliği protokolü imzaladı. Özyiğit, “Türkiye’nin en iyi ve en güzel kreşinden sonra şimdi de Türkiye’nin en iyi ve en güzel ilkokulunu yapıyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 320 çocuk kapasiteli Yenişehir Belediyesi Bülent Celal Oktay İlkokulu inşaatını üstlenen hayırsever iş insanı Levent Oktay iş birliği protokolü imzaladı. Fuat Morel Mahallesi’nde inşa edilecek ilkokulda Yenişehir Belediyesi tarafından Türkiye’de bir ilk olarak hayata geçirilen Beceri Temelli Eğitim Merkezi’nde (BETEM) çocukların potansiyellerinin ortaya çıkarıldığı eğitim programı uygulanacak. Yenişehir Belediyesi Bülent Celal Oktay İlkokulu, yine sadece çevre dostu binalara verile n Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) sertifikasına uygun olarak inşa edilecek.

 

“ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN SORUMLULUK ALIYORUZ”

Başkan Abdullah Özyiğit, “Çocuklarımızın geleceği için sorumluluk alıyor, projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. İlkokulumuz, Türkiye’de bir ilke imza atarak hayata geçirdiğimiz Erken Çocukluk Gelişimi Projemizin basamaklarından biri olacak.  Proje kapsamında Fuat Morel ve Menteş mahallelerimizde iki BETEM inşa ederek hizmete açmıştık ve orada çocuklarımıza beceri temelli eğitimler veriyoruz. İlkokul talebi de çocukları BETEM’de eğitim alan ailelerimizden geldi. Eğitim konusunda eksikliklerimiz var. Nitelikli eğitimi erişilebilir kılmamız gerekiyor. Yenişehirli çocuklarımızı erken yaşlardan itibaren destekliyoruz. Bilimi ve çağdaş eğitim modellerini referans alıyoruz. İlkokulumuz kentimize ve çocuklarımıza hayırlı olsun. Hayırsever iş insanı Levent Oktay’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA