Yarı finalde rakip Beşiktaş | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yarı finalde rakip Beşiktaş


 

ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, yarı finalde ligin zorlu ekibi Beşiktaş BOA ile eşleşti

SUAT ÖZDAL

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, yarı finalde Nesibe Aydın SK’yı 2- 0 eleyen Beşiktaş BOA ile eşleşti

Çeyrek finalde OGM Orman Sporu 2- 0 seriyle geçen ve ilk maçını Beşiktaş ile İstanbul’da oynayacak olan ÇBK Mersin’i zorlu bir maç bekliyor. Ligin 2’inci yarısının flaş takımı olarak adından söz ettiren Beşiktaş BOA, 11 galibiyet ve 3 mağlubiyetle ligde başarılı performans ortaya koydu.

Beşiktaş BOA - ÇBK Mersin yarı final ilk maçı 27 Mart Çarşamba günü saat 16:00’da BJK Emlakjet Spor Kompleksinde oynanacak. Karşılaşmayı basketbol severler YouTube TBFTV den canlı izleyebilecekler.

Serinin ikinci karşılaşması ise 29 Mart Cuma günü Servet Tazegül Spor Salonu ev sahipliğinde saat 16:00’da oynanacak. Mersin’de oynanacak yarı final ikinci karşılaşmasında basketbol severler finale giden yolda sezonun güzel heyecanlı maçlarından birini izleyecekler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA