Tarsus’ta Sağlık Yerleşkesi: çığır açan bir yatırım | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’ta Sağlık Yerleşkesi: çığır açan bir yatırım


 

Tarsus Belediyesi tarafından Sağlık Yerleşkesi ve 23 hizmet toplu açılış töreni Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin katılımı ile gerçekleşti. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Dünya’da ve Türkiye’de ilk yapılan bir yerleşke bu yüzden önemi büyük” dedi.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın büyük çabaları ile yürütülen "Sağlık Yerleşkesi", kente yaptığı yatırımlar ve kazandırdığı tesislerin açılışı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan öncülüğünde hayata geçirilen benzersiz sağlık merkezi; iş sağlığı ve güvenliği, meslek hastalıkları, çevre sağlığı, ana-çocuk sağlığı ve spor sağlığı gibi birçok alanda faaliyet gösterecek. Yapılan açılış töreninde 3 koruluk, çocuk oyun parkı, aile danışma merkezi, 6 doktor odası, 6 muhtar odası, köy fırını, 2 okuma salonu, köy kıraathanesi ve 2 kardeş köy kreşi Tarsusluların hizmetine kazandırıldı.

 

“DÜNYA’DA VE TÜRKİYE’DE İLK YAPILAN BİR YERLEŞKE”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “2 defa uluslararası, 3 defa ulusal Çalıştay yaptığımız İş Sağlığı İş Güvenliği Sporcu Sağlığı Yerleşkesinde 4 profesör ile birlikte çalıştık. 4 yıllık süre zarfında kitabını çıkarttık.  Gerek Dünya Sağlık Örgütü gerekse de Sağlık Bakanlığı tarafından takip edilen ciddi bir proje. Çünkü yıllarca işçiler denildi, onların sağlığı önemli denildi. Ama kimse bunların takibini yapmadı.  Neticede Dünya’da ve Türkiye’de ilk yapılan bir yerleşke bu yüzden önemi büyük. Sayın genel başkanımızın ısrarla vurguladığı dayanıklı ve dirençli kentler adına yapılan bir plan. Çalışmalar titizlikle yönetildi.” ifadelerini kullandı.

 

“HALKIN GÜCÜNÜN KARŞISINDA KİMSE DURAMAZ”

Tarsus’un önemli bir kent olduğunu vurgulayarak konuşmalarına devam eden Başkan Bozdoğan “5 kez başkent olmuş, ilkleri yaşayan kent Tarsus’umuz her şeyi hak ediyor. Rahmetli Bülent Ecevit’in bir sözü var, “Bizim iki gücümüz var biri hak yolu diğeri halk yolu”.  Halkın gücünün karşısında kimse duramaz. Bugün burada sadece yerleşke açmıyoruz. Köyden gelen muhtarlarımızla 22 tane önemli açılış yapıyoruz. Bunların içinde doktor muayene odaları var. Konuk odaları, muhtar odaları var. Bunların içinde köy gittiğimizde kalacağımız konuk odaların değeri çok önemli.  Her bir köyümüzde okuma salonları var. Bunlar gerçekten köylerimiz için çok kıymetli. Çünkü sadece kente yatırım yapmadık. Köylere de yaptık. Ama bizim yaptığımız en önemli şey seçime yatırım değil, gençlerimize, kadınlara, çocuklarımıza yaptırdığımız yatırımlar.” şeklinde konuştu.

 

“BİZİMKİ NE TAHT KAVGASI, NE RANT KAVGASI BİZİMKİ MEMLEKET SEVDASI”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Başkan Bozdoğan’a yapılan demokrasi ayıbına değinerek, “Bu ülkede bazı coğrafi alanlar var bunlardan biri Tarsus, eğer iyi planlanırsa tüm Türkiye’ye bakacak berekete, kapasiteye sahip. Bu Tarsusluların Memleket Partisi meselesi değil, Haluk Bozdoğan meselesi değil, demokrasi meselesi, hak ihlali, mağduriyet meselesi, demokrasi ayıbıdır bu. 7 düvel bir araya gelmiş bu adamım adaylığını nasıl düşürürüz diye plan yapmışlar bildiğiniz. CHP ile DEM Parti MHP, İYİ PARTİ ortak olmuş aynı kâğıda imza atmış, adaylık düşürülmüş. Çünkü kazanacağını biliyorlar. Bu kirli koalisyona dur demek Memleket Partisini Tarsus’ta seçmek ile olur. Hayırlı uğurlu olsun. Bizimki ne taht kavgası, ne rant kavgası bizimki memleket sevdası” diye ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA