Sıra dışı takım! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sıra dışı takım!


 

İzmir’in Cumhuriyetle yaşıt spor kulübü Altınordu, Mersin’de de geleceğin yıldız adaylarını bulmak için harekete geçti. ‘İyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcu’ anlayışını düstur edinen kulüp, kısa zamanda önemli işlere imza attı.

ALİ ŞANLI

Mersin’de, kendini kanıtlamış, çalıştığı bir çok kulüpte başarılı işlere imza atmış olan Ercan Genel ile anlaştı. Genel’in yardımcılıklarını ise Ecevit ve İbrahim hoca yapıyor.

Dört ay önce Altınordu ailesine katılan Ercan Genel, kısa sürede Altınordu Futbol Okulunu Mersin’in en etkili futbol okulu konumuna getirdi. Bünyesindeki bir çok genci şimdiden parlatarak bir çok takımın dikkatini çekmeyi başaran Genel, Altınordu’nun en büyük özelliklerinden birinin futbol okulundan yetişen gençlerin, ilk olarak kendi kulübünde boy gösteriyor olması olduğunu vurguladı.

Çünkü bu kulüp dışarıdan bir oyuncu oynatmayarak, bu alanda bir ilki gerçekleştiriyor. En önemlisi yurt dışından kesinlikle yabancı oyuncu alınmıyor.

PTT 1.  Lig’e 2014-2015 sezonunda yükselen Altınordu Spor Kulübü, ilk sezonda ligi 7. bitirerek dikkatleri üzerine çekmişti. Kadrosundaki futbolcuların çoğunluğu kendi altyapısından yükselen genç futbolcular olan Altınordu takımı, milli takımlara da sporcu göndermeye başladı. Takım kadrosunun yaş ortalaması ise 23.

 

YETENEKLER DEĞER BULUYOR

Altınordu Futbol Okulunu tercih ederek çocuklarını buraya getirenler kısa zaman içinde ne kadar doğru karar verdiklerini idmanları yakından takip ederek daha iyi anladılar. 4 ay gibi kısa sürede  diğer Futbolculardan bir adım öne çıkan 4 isim Ahmet Akgöz, Onur Avcı, Baran Gezek ve Baran Can şuanda başta Altınordu olmak üzere Süper Lig ekipleri tarafından mercek altına alındılar bile.

 

KALE GİBİLER

Son yıllarda Türkiye’de kaliteli kaleciler yetişiyor. Altınordu’nun yetenekli eldivenleri de, göstermiş oldukları performansları ile gittikleri kampların gözdeleri oldular. Tolga Öziş ve Furkan genç yaşlarına rağmen yetenekleri ve değişik stilleri ile gelecekte Milli takımına kadar yükselecekleri ortak kanı.

 

EN GENÇ YETENEK

Henüz 6 yaşında olan Mustafa Güner de, uzaktan attığı isabetli şutlar ile göz kamaştırıyor. Boyu ve yaşı küçük olan ama yeteneği büyük olan bu genç yıldız adayı sahaya çıktığı zaman tüm gözler onun üzerinde oluyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA