‘Mersin Büyükşehir suçüstü yakalandı’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Mersin Büyükşehir suçüstü yakalandı’


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yeni skandallarla çalkalandığını açıklayan İyi Partli Burhanettin Kocamaz, “Andülüplü işler hala pervasızca ve cahil cesareti ile sürdürülüyor! Mesela 200 milyon TL’lik bir sinek ilacı ihalesini yaptılar! Basında bu ihalenin, adrese teslim bir ihale olduğu haberleri yer alınca, suçüstü yakalandılar” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, iktidarı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer’i hedef aldı.

31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçime çok az bir süre kaldığına dikkat çeken Kocamaz, “Dertler ve yaşanan sıkıntılar her yerde aynı!” diyerek iktidarı hedef aldı; “Vatandaşlarımız hem ülkeyi yönetenlerden yani genelde  iktidarda olanların her konuda yaptığı yanlışlardan, enflasyon nedeniyle çektikleri sıkıntılardan, hem de yerel yöneticilerin kendilerine yeterli hizmet verememesinden, belediyelerdeki şaibeli ve buram buram yolsuzluk kokan ihalelerden, yandaş kayırmacılıklarından oldukça şikayetçi!

 

“HERKESİN ORTAK KANAATİ DEĞİŞİM ŞART!”

Herkesin ortak kanaati değişim şart! O nedenle herkesin mutlaka sandığa gitmesi, yönünü güneşe dönmesi ve oyunu hür ve müstakil olarak 3’üncü bir yol açan İYİ’lerden yana kullanması gerekiyor! Zira bu millet, ittifaklar nedeniyle iki yumruk arasına sıkıştırılmak istenmesinden çok rahatsız! O nedenle bizlerde diyoruz ki, Milletimizi ayrıştırarak bir kısmını ötekileştirerek huzurunu kaçıranlara da, teröre alan açanlara da mecbur değilsin.”

 

SEÇER’İ HEDEF ALDI: “SORULAR AĞIR MI GELDİ?”

Daha sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yüklenen Burhanettin Kocamaz, “Sayın Seçer, sorduğumuz sorular kitabın okumadığı bölümlerinden gelmiş olacak ki, hala suskunluğunu sürdürüyor! Ya sorduğumuz bu soruları beklemiyordu? Ya da sorular ağır geldi! Ya da bu soruların cevabını, Millete verebilecek yüzü yok!  Oysa bu işin kaçışı yok!

Bugün, bu usulsüzlük ve yolsuzluklarının hesabını Mersin halkına veremez ise,

Bağımsız Türk Yargısı önünde er ya da geç mutlaka verecek! Bundan kurtuluşu yok! Çünkü, artık mızrağın çuvala girecek hali yok! Her şey ortada!

 

“BELEDİYE, YENİ SKANDALLARLA ÇALKALANIYOR!”

Belediye, benim yazdıklarımın dışında da hala yeni yeni skandallarla çalkalanıyor!

Andülüplü işler hala pervasızca ve cahil cesareti ile sürdürülüyor! Mesela 200 milyon TL’lik bir sinek ilacı ihalesini yaptılar! Basında bu ihalenin, adrese teslim bir ihale olduğu haberleri yer alınca, suçüstü yakalandılar ve ihaleyi iptal etmek zorunda kaldılar!

Artık bu tür ihale iptalleri öylesine sıradanlaştı ki, sayısı bellisiz! Adrese teslim ihalelerle ilgili süreci kimse duymadan yönetebilirlerse problem yok! Ancak, süreçle ilgili dedikodular deşifre edildiği anda, tornistan yapıp ihaleyi iptal etme yoluna gidiyorlar!

 

“SÖZ KONUSU RANT İSE GERİSİ TEFERRUAT!”

Bu adamlar için belediyenin itibarı çokta önemli değil! Söz konusu rant ise gerisi teferruat!

Biz yapılan yanlışları, usulsüzlükleri, bildiklerimizi, gördüklerimizi, duyduklarımızı yazıyoruz! Biz Beyt-ül malı, vatandaşlarımızın hakkını hukukunu korumak ve kollamakla mükellefiz! Bu nedenle bizim bildiklerimizi Halkımızda bilsin istiyor, vebal altında kalmak istemiyor ve uyarıyoruz! Gerisi vatandaşlarımızın bileceği ve vereceği karara kalmış!

Artık bu güne kadar olduğu gibi son güne kadar her gün bir yerlerde olacağız! Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Yolları ve bahtları açık olsun” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA