MEÜSK’ün değmeyin keyfine | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜSK’ün değmeyin keyfine


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Kadınlar Bölgesel Ligi’nde mücadele eden Seçil Kauçuk Mersin Üniversitesi Spor Kulübü (MEÜSK), yarı final ilk maçında İstanbul Basketbol Fener Kulübü karşısında farklı kazandı. Temsilcimiz yarı final ilk maçında ev sahibi avantajı ile Edip Buran Spor Salonunda oynadığı karşılamayı 83/46 kazanarak durumu 1/0’a getirdi.

Mersin ekibi, İstanbul Basketbol Fener’i karşısında ilk yarıyı savunma performansına ek olarak hücumda bulduğu sayılarla 44/27 önde kapattı. İkinci yarıda rakibine üstünlük kurmaya devam eden temsilcimiz dış atışlardan ikili oyunlardan ve hızlı hücumdan bulduğu sayılarla karşılaşmayı 83/46 kazandı.

Karşılaşmada Egesu Kurtyemez 17 sayı Zeynep Yeşil 15 sayı, Ayça Kıroğlu 13 sayı, Kaptan İlkay Maşa 12 sayı, Emine Adan 10 sayı,  Gamze Güzel 5 sayı, Nisa Işık 5 sayı, İlayda Tokmak 4 sayı, Pelinsu Alıcı 2 sayı ile takımına katkı sağlayan isimler oldular.

Temsilcimiz yarı final 2.karşılaşmasını İstanbul deplasmanında 27 Mart Çarşamba günü oynanacak.

Kulüp Başkanı Efe Kırmızıer, “Karşılama sonunda zafere giden yolda inanmış bir ekip var. Teknik ekibimi ve oyuncu kızlarımızı kutluyoruz, bir engeli daha geride bırakmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu muhteşem ekip İstanbul’da da kazanacak güçte Adımız Finale yazdırmak istiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA