Tarsus Belediyesi: ‘İddialar asılsız’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus Belediyesi: ‘İddialar asılsız’


 

Tarsus’ta adaylığı engellenince yerine oğlu Mehmet Ozan Bozdoğan’ın aday gösterilmesi ile seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın, seçim otobüsü giydirme çalışması ile ilgili usulsüzlük iddialarına yanıt geldi: “Seçim otobüsünün belediye matbaasında giydirildiği iddiaları asılsızdır”

Haber Merkezi

 

Mersin’in Tarsus ilçesinde Memleket Partisi’nden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın yerel seçimler için kiraladığı seçim otobüsünün belediyenin imkânları kullanılarak matbaada yapılan baskının ardından giydirildiği ve belediye içinde muhafaza edildiği iddialarına yanıt geldi.

Tarsus Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İşleri güçleri algı yapmak olan ve Tarsus Belediyesi’nin yaptığı hiçbir güzel işi, hizmeti, girişimi ve halk yararına olan projelerini görmezden gelen tabir yerinde ise 3 maymunu oynayan sözde halkın menfaatlerini gündeme taşıyan kişiler yine kamuoyunu yanıltmaya yönelik çaba içerisine girdikleri bir kez daha gündeme gelmiştir.

 

PARAYI BOZDOĞAN ÖDEDİ

Söz konusu iddialarla ilgili bir yerel gazetenin paylaşım başlığı: ‘iddialar vahim’dir. Oysa, gerçek; vahim değil, tam da olması gerektiği gibidir! Otobüsün giydirmesi belediye başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın kendi parası ile dışarıdan bir matbaaya ücreti ödenerek yapılmıştır.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, şahsının adaylığı gasp edilip seçilme hakkı hukuka aykırı şekilde elinden alınmadan önce seçim çalışmalarında kullanmak üzere, kendi şahsi hesabından belediye dışından bir otobüs kiralamıştır.

Kiralanan otobüs, MEK Reklam firması tarafından kendi matbaalarında yapılan baskı işleminin ardından araç giydirme işlemi gerçekleştirilmiştir.

 

 “BASINDA ÇIKAN HABERLER ASILSIZDIR”

Tarsus Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, haberlerin asılsız olduğu vurgulanarak “Merkezi Mersin’de bulunan Mek Reklam firması tarafından basımı ve araç giydirme işlemi gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda basında çıkan haberler asılsızdır. Araç giydirme işlemi Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından TAŞTİ’de yapılmasına izin verilmemesi üzerine Tekke Mahallesi’nde bulunan Kapalı Semt Pazarı’nda yapılmıştır.

 

NEDEN BELEDİYENİN KARŞISINA PARK EDİLDİ?

Ardından giydirme işlemi yapılan otobüsün şoförüne belediyenin karşısında bulunan boş alana park etmesi tembih edilmiştir. Ancak Tarsus’u bilmeyen ve boş alanının güvenli olmadığını düşünen sürücü otobüsü belediyenin B kapısına getirerek uzun yoldan geldiği yorgun olduğunu dinlenmek istediğini beyan ederek hem kendi güvenliği hem de otobüsün güvenliği için 1 güne mahsus olarak içeri park etmek istemiştir. Görevli de bu isteğe insanı açıdan bakarak olumlu yanıt vermiştir.

Otobüsün belediye matbaasının yan kısmında ki alanda park edildiğini fark eden yetkililer de bunun uygun olmadığını düşünerek, sürücüye gerekli uyarıda bulunup otobüsün belediye sınırlarının dışarısına çıkarmasını sağlamıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA