Eğitimciler projeleri masaya yatırdı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Eğitimciler projeleri masaya yatırdı


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Suphi Öner Öğretmenevi Tarsus salonunda düzenlenen İl Değerlendirme Kurulu Toplantısı'nda eğitim öğretim süreçlerine dair önemli görüş alışverişlerinde bulundu.

Toplantıda İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, kentte yapılan çalışma ve projeleri paylaştı. “Tanımak güzeldir ancak tanış olmak daha da güzeldir” diyen Durmuş, “Kahve Bahane projemiz ile aile içi iletişim, teknoloji bağımlılığı, anne baba tutumu, sınav kaygısı konularını ele alan bir tiyatro oyunu hazırlattık ve bu oyun ile velilere, olaylara öğrencilerin gözünden bakma imkânı sağlamış olduk” dedi.

33 Öğretmen Buluşmaları ve Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü Hare Etkisi Projesini videolarla tanıtan Müdür Fazilet Durmuş, projelerin Türkiye Yüzyılı projelerine paralel olarak yürütüldüğünü belirtti. Osmanlı’daki Bacıyân-ı Rûm kadın sivil toplum örgütüne benzer bir proje yaparak kadınların dijital becerilerini geliştirmesi adına Halk Eğitim Müdürlükleri kanalıyla eğitimler düzenlediklerini söyleyen Durmuş, bütün bu projeleri hazırlarken ana felsefelerinin olumsuz mesajlar üzerinden değil olumlu mesajlar üzerinden projeler oluşturmak olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.

Bilgilendirmeleri için Fazilet Durmuş’a teşekkür eden Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emir Hasan Arslantaş, katılımcıların Ramazan-ı Şeriflerini ve Nevruz Bayramlarını kutlayarak sözlerine başladı. Burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Arslantaş, Bakan Yusuf Tekin’in selamlarını iletti.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, Mersin’de olmaktan ve Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğünün yaptığı çalışmalardan mutluluk duyduğunu söyledi.

Toplantı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emir Hasan Arslantaş, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, Hukuk Hizmetleri Daire Başkanı Fatih Özdemir, Hayat Boyu Öğrenme Daire Başkanları Hüseyin Kendirci ve Hacı Ali Okur, İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Müdürlüğünde görev yapan tüm idareciler, 13 İlçe Millî Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Soru - cevap şeklinde ilerleyen toplantı görüşlerin alınmasıyla tamamlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA