‘Büyükşehir’de israf belediyeciliği var, bunu bitireceğiz’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Büyükşehir’de israf belediyeciliği var, bunu bitireceğiz’


 

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, emekliye yapacaklarını yardımın kaynağının sorulduğunu belirterek, “Şuan Mersin Büyükşehir Belediyesinde israf belediyeciliği var. Zararı bitireceğiz ve sosyal yardımları iki katına çıkaracağız. Yapacağımız büyük projeler ile kentimizi kalkındıracağız” dedi.

Haber Merkezi

 

Mersin’in Erdemli ilçesinde binlerce kişinin katıldığı iftar programında konuşan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, israfı önleyip, hizmete dönüştüreceklerini açıkladı.

 

“HANGİ FİRMAYA, KAÇ PARAYA DEĞİŞTİRDİNİZ?”

Soydan, emekliye yapacaklarını yardımın kaynağının sorulduğunu belirterek, “Çıkıp kafanıza göre logoyu değiştirdiniz. Maliyetini sorduğumuzda ise ‘2 tantuni, 1 ayrana yaptırdık’ dediniz. Meclis kararı bile almadan, tuhaf bir simge yaptınız. Bununla da yetinmeyip 13 ilçenin tamamında tüm mazgal ve kanalizasyon kapaklarını dahi sırf bu logo için değiştirdiniz. Hangi firmaya, kaç paraya değiştirdiniz? Mersin’in tamamını yine sırf bu logo için değiştirdiler. İsrafa bakar mısınız! Biz göreve gelir gelmez israf kalemlerini bir bir sonlandıracağız. Sizlerin parası ile yapılan bu israfı önleyip, oluşan kaynağı da 13 ilçemize sunacağız.”İfadelerini kullandı. . 

 

‘20 SENE ÖNCE MERAY TABELALARI VARDI; BUGÜN İSE ‘METRO YAPACAĞIZ’ AFİŞLERİ VAR.’

Mersin halkının artık hizmet istediğini, diğer büyükşehirlerle de kıyasladığında memnun olmadığını dile getirerek, “20 sene önce Meray tabelaları vardı. Bugün reklam panolarında ise ‘metro yapacağız’ afişleri var. Biz Cumhur İttifakının gücü ile Mersin’e yapacağımız büyük projeler ile kentimizi kalkındıracağız. Mevcut belediye başkanının 5 yıl önce vaat ettiği şeylerin yer aldığı kitapçığın sadece yüzde 20’si hayata geçmiş, ki onlarda bir belediyenin yapacağı şeyler. Ağırlıklı olarak sosyal yardımlar. Biz göreve geldiğimizde de sosyal yardımları iki katına çıkaracağız. Devlette devamlılık esastır. Mevcut hizmetler aynen devam edecek” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA