‘Biz anketi değil, sonuçları biliyoruz anlaşılan bir telaş var’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Biz anketi değil, sonuçları biliyoruz anlaşılan bir telaş var’


 

Haber Merkezi

 

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, son günlerde yayınlanan, “Cumhur İttifakı tarafından yapılmış anketlerde Vahap Seçer’in önde çıktığı görülüyor” iddiaları üzerine, “Bizim tarafımızdan yapıldığına dair bir belge varsa açıklasınlar. Söz konusu şirketin sitesine baktım, anlaşılan bir telaş var. 2018 yılındaki anketlerinde Ak Parti’yi yüzde 27 göstermiş ama yüzde 42.5 oy aldı. Milliyetçi Hareket Partisini yüzde 3-5 seviyelerinde göstermiş fakat yüzde 12 ile seçimi tamamladık.”Dedi.

 

 “TÜRK MİLLETİ BU ANKETLERİN NASIL YAPILDIĞINI ÇOK İYİ BİLİYOR”

Şirketin yayınladığı anketlerde doğru tahminler olmadığını kaydeden Serdar Soydan, “Son seçimlerde de benzer bir durum var ve 2023 seçimlerinde Ak Parti’yi yüzde 31 göstermiş ama bilindiği üzere yüzde 37 oy aldı. MHP’yi de baraj altı gösteren bu şirket, yine yanılmış ve MHP barajı geçti. Türk Milleti bu anketlerin nasıl yapıldığını çok iyi biliyor. Biz anketi Mersinli hemşehrilerimizle yapıyoruz. 1 Nisan’da da hep beraber yol yürüyeceğiz.”Diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA