Atayurt Ortaokulu Türkiye finallerinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Atayurt Ortaokulu Türkiye finallerinde


 

Silifke’nin son yıllarda spor dalında adını sıkça duyuran Atayurt Ortaokulu, voleybolda Türkiye finallerine katılmayı başardı.

Haber Merkezi

 

Mersin’de yapılan bölge şampiyonasında şampiyonluk ipini göğüsleyen Atayurt Ortaokulu Türkiye yarı finallerine katıldı. Spor dalındaki başarıları ile adını sıkça duyuran Atayurt Ortaokulu, 12-16 Şubat 2024 tarihlerinde Mersin’de yapılan Küçük Erkekler Voleybol Bölge Şampiyonasında şampiyonluğa uzandı ve Türkiye yarı finallerine gitmeye hak kazandı.

Atayurt Ortaokulu Türkiye yarı finallerinde ilk 32 okul arasından finale kalan okullar arasında yerini aldı ve burada aldığı başarılı sonuçların ardından Türkiye finalinde ilk 8 takım arasına kalmayı başardı.

Spor alanında oldukça başarılı bir geçmişe sahip olan Atayurt Ortaokulu, son üç yılda üç Mersin Şampiyonluğu ve üç kez Türkiye yarı finallerinde bölgeyi başarıyla temsil etme hakkını elde etti.

Mersin’de Atayurt Ortaokulu küçük erkekler voleybol takımı Mersin, Bölge ve Türkiye yarı finalinde şampiyon olarak Türkiye’nin en iyi 8 okulu arasına girdi.

Gaziantep’te 11-15 Mart tarihleri arasında yapılan Türkiye yarı finallerinde de Sivas, Malatya, Van, Kahramanmaraş ekiplerini yenen Atayurt Ortaokulu voleybol takımı, 1-6 Nisan 2024 tarihlerinde Rize’de düzenlenecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Beden eğitimi öğretmeni Kubilay Öztekin’in çalıştırdığı ve son yıllarda başarıları ile göz dolduran Atayurt Ortaokulu Voleybol takımı Türkiye finalinde Mersin’i temsil edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA