Kocamaz, Seçer’e açtı ağzını yumdu gözünü! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kocamaz, Seçer’e açtı ağzını yumdu gözünü!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Vahap Seçer’e sert sözlerle yüklenen Burhanettin Kocamaz, “Bu kadar usulsüzlük, bu kadar pervasızlık asla göz ardı edilemez! Hemşerilerimiz uyanık olmalı, bu yalan dolan ve talana, bu yandaş kayırmacılığına ve nepotizm uygulamalarına son vermeli” dedi.

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

Yerel seçimlere sayılı günler kala çarpıcı açıklamaları ile dikkat çeken İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, bir yandan saha çalışmalarını sürdürürken diğer yandan d gündeme dair açıklamalarını sürdürüyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Bülent Özkan ve İl Başkanı Av. Suat Şahin ile birlikte Aydıncık ve Silifke İlçelerinde partililer ve halkla buluşacaklarını belirten Kocamaz, “31 Mart’ta yapılacak yerel seçime 12 gün kaldı. Artık duracak vakit yok!

 

SEÇİMİN TELAFİSİ YOK!

Tüm başkan ve belediye meclis üyesi adaylarımız ve partililerimizle birlikte daha da yoğun çalışmak zorundayız. Ulaşabildiğimiz her yere ulaşmalı, sandık görevlilerimizi bilinçlendirmeli, mümkün olduğunca her sandığa ayrıca müşahit görevlendirmeliyiz! Zira seçimin telafisi yok! Bazı evlere ev sahibinin bile haberi olmadan nasıl olduysa; bir kısmı Suriyeli 20-100 kişinin yazılabildiği bir seçimde, elimizdeki tek fırsat uyanık olup, sandıklara sahip çıkmaktır!” diye konuştu.

 

“SORDUĞUM SORULARA CEVAP VER VAHAP SEÇER!”
Geçtiğimiz günlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Vahap Seçer’e yönelttiği ancak cevap alamadığı soruları da yeniden anımsatan Kocamaz, “Bildiğiniz gibi, sayın Vahap Seçer’e aralıklarla bazı sorular soruyorum! Diyorum ki, sorduğum sorulara cevap ver Vahap Seçer! Arkasından da ekliyorum. ‘Şayet benim yazdıklarım yanlışsa yanlış de, doğrusunu da vereceğin cevaplarda belirt! Eğer benim yazdıklarım yalan ise yalan de! Ya da birlikte halkın karşısında ya da bir TV programında bu konuları konuşalım, tartışalım. Şayet söylediklerimin yalan olduğunu ispat edersen ben tüm Mersin halkının önünde senden özür dileyeyim’.

 

“SAYIN BAŞKANDAN TIK YOK!”

Sayın Başkandan tık yok! Ama bana vermediği cevabı bir gün devletin yetkili makamlarına mutlaka verecek! Bundan kimsenin herhangi bir şüphesi olmasın! Orası Beyt-ül maldır! Orası hiç kimsenin babasının çiftliği değildir! Orayı kimse kafasına göre, keyfi kararlarla yönetemez! Orada tüyü bitmemiş yetim çocukların hakkı vardır! Zira bu kadar usulsüzlük, bu kadar pervasızlık asla göz ardı edilemez! Daha önce de yazdım! ‘Devlet belki yarına bırakır, ama kimsenin yanına bırakmaz!’

Tüm Mersin halkının orada dönen dolaplardan haberinin olması lazım! Bu nedenle Mersinli hemşehrilerimiz uyanık olmalı, bu keyfi yönetim anlayışına, bu yalan dolan ve talana, bu yandaş kayırmacılığına ve nepotizm uygulamalarına son vermeli.

Ayrıca da Mersin halkını aptal yerine koyup da, DEM’lenerek Mersin’in huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermemelidir!

 

“KİMSE ÖKÜZÜN ALTINDA BUZAĞI ARAMAYA KALKMASIN!”

Ben bunları yazdıkça CHP kanadı benim sadece Vahap Seçer’i hedef aldığımı, Serdar Soydan’a herhangi bir soru sormadığımı, bu nedenle de Cumhur ittifakını desteklediğimi söyleyerek tezviratlar yapıyor, dedikodular yayıyorlar!

Oysa ben İYİ PARTİ’yi parlamentoda temsil eden tek milletvekiliyim ve İYİ PARTİ milletimize ya bu, ya şu diye dayatılan bir dönemde 3. bir yol açtı! Her yerde hür ve müstakilen seçime katılıyoruz. Ve Büyükşehirde dahil her ilçede adaylar çıkarmışız! Bu seçimde iddialıyız ve milletimize hizmet etmek için yola çıkmışız! Kimse öküzün altında buzağı aramaya kalkmasın! Ben Burhanettin Kocamaz olarak tüm adaylarımızın sonuna kadar arkasındayım. Hepsine başarılar diliyorum. Yolları ve bahtları açık olsun.

 

“SERDAR SOYDAN HENÜZ BAŞKAN DEĞİL, SADECE ADAY”

Benim paylaşımlarımı, televizyon programlarındaki konuşmalarımı ya da halkımızla yaptığımız toplantıları izliyorsanız, Cumhur İttifakının memleketi nasıl bir çıkmaza soktuğunu, ekonomiyi altüst ederek vatandaşı perişan ettiğini, izlediği yanlış politikalar yüzünden ülkeyi nasıl işgal ettirdiğini, asıl beka sorununun sığınmacı diye yutturulmaya çalışılan istilacılar olduğunu dile getiriyorum.

Serdar Soydan’a gelince, o henüz başkan değil, sadece aday. Henüz belediyeye adımını atmamış. Belediyeyi şu anda o yönetmiyor! Şayet belediyeyi o yönetiyor olsaydı, aynı yanlış işleri o yapsaydı, O’nun hakkında da aynı şeyleri yazardım!

 

YAPILAN YANLIŞLAR İÇİN UYARMAK BOYNUMUN BORCU

Çünkü 25 yıl alnının akıyla o makamlarda görev yapmış birisi olarak yazdığım konuları takip etmek ve yapılan yanlışlar için uyarmak, belediye kaynaklarının çarçur edilmemesi için gayret göstermek bu halkın temsilcisi olarak benim boyun borcumdur!

Bu yerel seçim halkımız için çok önemlidir! Hem yerel, hem de genel iktidarı hizaya getirmek, genel iktidara sarı kart göstererek uyarmak, yerel iktidarı da değiştirebilmek için iyi bir fırsattır! Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Gayretlerimizi ibadet saysın. İyi olanlar kazansın!” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA