DEVA Partisi lideri Ali Babacan Mersin’de | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEVA Partisi lideri Ali Babacan Mersin’de


 

BURCU KAYA

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, 20 Mart 2024 Çarşamba günü yerel seçim çalışmaları kapsamında Mersin'e bir ziyaret gerçekleştirecek.

Seçim öncesi düzenlenecek ziyaretler kapsamında Ali Babacan, Mezitli, Yenişehir, Toroslar, Akdeniz ve Tarsus ilçelerini kapsayan bir otobüs turuna katılarak şehrin çeşitli noktalarında esnaf ve vatandaşlarla buluşacak. Otobüs turunda Deva Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güran Dinçer ve ilçe belediye başkan adayları ile birlikte halk selamlanacak.

Babacan, 20 Mart'ta saat 11.00’de Mersin Otoban gişeleri Kuyuluk Toplanma alanında partililer tarafından karşılanacak. Babacan buluşma noktasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak.

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, ziyaretin duyurusunda, "Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın liderliğinde, 31 Mart yerel seçimlerinde Mersinlilerin güçlü desteğiyle şehrimiz için adil ve kalkınmacı bir yönetim anlayışını hayata geçirmeye hazırız.” dedi.

Ali Babacan ve DEVA Partisi'nin Mersin ziyareti, şehrin yerel sorunlarına dikkat çekmek ve vatandaşların taleplerini doğrudan dinlemek amacı taşıyor. Parti, bu buluşmalarla Mersin'de adil, şeffaf ve halka hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışının önemini vurgulayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA