CHP’den alternatif 19 Mayıs kutlaması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’den alternatif 19 Mayıs kutlaması


 

CHP, bu yıl da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, bazı sivil toplum örgütleriyle birlikte alternatif bir törenle kutladı. CHP’liler, resmi törenin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular.

KIYMET GÖKÇE

CHP Mersin İl Başkanlığı, 19 Mayıs Bayramı dolayısıyla alternatif bir kutlama gerçekleştirdi. CHP Mersin Milletvekilleri Hüseyin Çamak ve Serdal Kuyucuoğlu, İl Başkanı Abdullah Özdemir ile CHP’liler, alternatif kutlama öncesinde, resmi törene katıldılar. Gençlik Yürüyüşü’nde ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle yer alan CHP’liler, resmi törenin bitmesinin ardından Atatürk Anıtı önünde toplandılar. Burada, İl Başkanı Özdemir tarafından iki gençle birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin de çelenk koymasının ardından, grup saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu.

Alternatif kutlama, genç bir kız öğrenci tarafından gruba, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nin söyletilmesiyle sona erdi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA