Kazanan gençler oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kazanan gençler oldu


 

Mersin İdman Yurdu Antrenörü Serkan Damla, 5-2 mağlup oldukları Bursaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Kazanan gençler oldu” dedi.

Maçta özellikle gençlere forma şansı verdiklerinin altını çizen Damla, “Bugün özellikle genç kardeşlerimizin gol atması, kendilerine olan öz güvenini arttırdı. Benim açımdan sevindirici durum bu. Bursasporlu genç kardeşlerimiz de U20'de Türkiye şampiyonu oldu. Onları da tebrik ediyorum. Oradaki genç kardeşlerimizi de iyi performans sergilemesi Türk futbolu açısından önemli. Bugün bence maçı kazanan gençler oldu. Gençlerimizi kazanmamız oldu. Bu sezon kötü geçti. Oyuncu kalitesiyle, camiasıyla, taraftarıyla, stadıyla buraya hak etmedik diye düşünüyorum. Ama maalesef yaşadığımız olumsuzluklar, sıkıntılar bizi buraya getirdi. Mersin İdmanyurdu camiasının bu işin altından kalkacak yüreği, cesareti, birlikteliğe her zaman sahip bir camia. Ama herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesi gerek. Artık böyle güzel bir şehri, böyle güzel bir camiayı, böyle büyük bir camiayı tekrardan nasıl ayağa kaldırırız diye herkesin bir şeyler yapması gerekir diye düşünüyorum. Dibe vuruşlar bazen iyidir, gerçekleri görme şansınız olur, gerçekleri görürsünüz. Çünkü yukarıda uzun süreli ve kalıcı olmak lazım. Bu şehir her tarafıyla camiasıyla, taraftarıyla aslında büyük hedefleri hak eden şehir. İnşallah gerekli dersler çıkarılır ve Mersin İdmanyurdu Kulübü seneye çıktığında bir düşmemek üzere camiasına layık olduğu yerde kalır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA