MHP’li Uysal’ın Sırbistan vatandaşlığı ‘hukuka uygun’muş | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’li Uysal’ın Sırbistan vatandaşlığı ‘hukuka uygun’muş


 

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal’ın Sırbistan vatandaşı olmasını avukatı “Uysal’ın Sırbistan vatandaşlığı hukuka uygundur” sözleriyle savundu.

Haber Merkezi

 

İddiaya göre, MHP’li Levent Uysal 2020 yılında Sırbistan’dan vatandaşlık aldı. 14 Mayıs 2023’teki genel seçimlerde MHP’den Mersin Milletvekili yapılarak TBMM’ye girdi.

14 Mayıs 2023’teki genel seçimlerinde MHP’den Mersin Milletvekili seçilerek TBMM’ye giren Uysal’ın 2020 yılında Sırbistan’dan vatandaşlık aldığı ortaya çıkmıştı.

Uysal’ın Sırbistan vatandaşı olduğu gündemdeki yerini korurken, avukatından açıklama geldi.

Uysal’ın avukatı, vatandaşlığı “Sayın Levent Uysal yasal bir başvuru sonucu Sırbistan vatandaşlığını almıştır. Hukuka uygundur” sözleriyle savundu.

 

KAMU ARAZİLERİ TOPLAMASIYLA GÜNDEM OLMUŞTU

Aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi’nin sahibi olan Uysal, son aylarda kamu arazilerini birer birer almasıyla gündem olmuştu. Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün ihalelerine giren Uysal, tarihi Ayasofya kadar eski olan Bakırköy’deki tarihi Fildamı Sarnıcı ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 2020 yılında halkın kullanımına açtığı Atatürk Kent Ormanı’nın bir parçası olan 9 dönümlük arazinin ihalesini almıştı.

 

SAHTE BELGE İDDİASI

Levent Uysal’ın VakıfBank adına sahte belge düzenleyip ve bu belgeyle İsviçre’den 45 milyon euro kredi çekmeye çalıştığı da ortaya çıkmıştı. Vakıfbank tarafından hukuki süreç başlatıldığı ifade edilmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA