Mersin ekipleri BAL’da istikrarsız | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin ekipleri BAL’da istikrarsız


 

BAL’ın liginde 19. haftada Mersin il birinciliği sıralaması için mücadele eden Anamur Belediyespor bu haftayı galibiyet ile kapatarak yerini sağlama aldı. İl sıralamasında 3’üncü olan takımın küme düşeceği ligde gözler Homurlu ve Erdemli’de.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 7’inci grupta 19. Haftada Mersin ekiplerinden Anamur aldığı galibiyet ile mutlu ederken Erdemli ve Homurlu kaybettiği puanlar ile üzdü. Sezonun sonuna doğru yaklaşılırken iddiası olmayan iki takım Erdemli Belediyespor ve Homurlu puan kaybetmeye devam etti.

 

ANAMUR KAZANMAYA BAŞLADI

Sezon başı koyduğu hedeflere ulaşamayan Anamur istediği sonuçları elde edemediği için şampiyonluk yarışından çok erken koptu.  Ligin bitmesine 7 hafta kala Anamur Belediyespor’un tek hedefi Mersin il birinciliği sıralaması için verdiği mücadelede yerini sağlama almak.  Anamur Belediyespor bu hafta deplasmanda Sarayönü Belediyespor’u 1-0 yenmeyi başardı. Son 2 haftada aldığı puanlar ile il sıralamasında yerini az da olsa garantiledi.

Ligde 33 puan ile 4. sıraya yükseldi.

 

ERDEMLİDE KAN KAYBI DEVAM EDİYOR

Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ve bu uğurda büyük bütçeler harcayan Erdemlide ise durum kötüye gidiyor. İl sıralamasında gerilere düşerek ligin hakkını veremeyen Erdemli Belediyespor bu hafta evinde Fuzul Ömeranlı Spor Kulübü ile 1-1 beraber kaldı. Bu puan kayıpları ile her geçen gün kümeye daha çok yaklaşıyor.

Ligde 25 puan ile 9. sıraya geriledi.

 

HOMURLU ARTIK KÜME HATTINDA

BAL’daki bir diğer Mersin temsilcisi Homurlu 1951 Spor ise deplasmanda İmamoğlu Belediye Spor ile 0-0 golsüz beraber kaldı. Bu skorla il sıralamasında 3’üncü olan Homurlu, resmen ligden düşmeme mücadelesi vermeye başladı.

Bu hafta aldığı mağlubiyet ile onu bekleyen kötü sona yaklaşan Homurlu, ligde 24 puan ile 11. sıraya geriledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA