Çimsa’dan İŞKUR ile kadınlar için protokol | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çimsa’dan İŞKUR ile kadınlar için protokol


 

Haber Merkezi

 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ile Çimento Sanayi Ticaret AŞ arasında ‘İşbaşı Eğitim Protokolü’ imzalandı.

Çimsa’da gerçekleştirilen protokol imza törenine; Çimsa Mersin Fabrika Müdürü Onur Toker,  Mersin Fabrika Müdürü Sezin Kansav, Yetenek Yönetimi ve Organizasyonel Gelişim Müdürü Eylül Betül Yılmazkor, Mersin Saha İnsan Kaynakları İş Ortağı Ahmet Can Ocakoğlu, Mersin İŞKUR İl Müdürü Vekili Dr. Ercan Gön ile iş ve meslek danışmanları katılım sağladı. Bir çimento ve yapı malzemeleri şirketi olarak geniş ürün yelpazesine sahip olan, hem ülkemize hem de dünyanın birçok ülkesine ürünlerini satan Çimsa’nın 3 entegre fabrikasından biri olan Mersin fabrikasında imzalanan protokol kapsamında hedef kitle olan kadınlara, makine bakımı, çimento üretimi ve çimento/x-ray operatörlüğü mesleklerinde işbaşı eğitim programı verilmesi ve kursiyerlerin program sonrasında kalıcı olarak istihdam edilmeleri hedeflenmekte.

Mersin Fabrika Müdürü Onur TOKER, Çimsa olarak kadınların inşaat sektöründe daha fazla görev almalarını teşvik etmek ve bu konuda öncü olmak, konu ile ilgili gerekli eğitimleri vermek, saha deneyimi kazandırmak ve eğitim sonrası adayların istihdam edilmelerini sağlayan bu projeyi yürekten desteklediklerini dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA