‘Sandığa giderken ideolojik değil, hizmet ve proje odaklı düşünelim’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Sandığa giderken ideolojik değil, hizmet ve proje odaklı düşünelim’


 

Haber Merkezi

 

Seçim kampanyasını son hız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, kentte faaliyet gösteren bazı fabrikalar ile esnaf odalarını ziyaret etti. Akdeniz’de ayrımcılık yapmayıp tüm kesimleri kucakladığını ve böylelikle herkesin belediye başkanı olmayı başardığını vurgulayan Başkan Gültak, seçmenlerden de ideolojik değil, hizmet, proje ve yatırım odaklı düşünerek sandığa gitmelerini istedi.

Her gittiği yerde yoğun bir ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaşan Başkan Gültak’ı adeta bağırlarına basan Akdeniz sakinleri, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, tercihlerinin net olduğunu söyleyerek desteklerini dile getiriyor. Son olarak Bakliyatçılar Sitesi, Keresteciler Sitesi, Mersin Fırıncılar Odası ile Mersin Emlakçılar Odası’nı ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleri ve esnafla buluşan Başkan Gültak, Mersin ve Akdeniz’de gerçek belediyeciliğin hâkim olması, hem hizmetlerin devam etmesi hem de barış, huzur ve sevgi ikliminin korunması için destek istedi.

 

“SANDIĞA GİDERKEN İDEOLOJİK DEĞİL, HİZMET VE PROJE ODAKLI DÜŞÜNELİM”

Halk buluşmalarında; “Değerli vatandaşlarımızdan ricam, hem oylarını hem de Mersin ve Akdeniz’in geleceğini heba etmemeleridir” diyen Başkan Gültak; “Gerek elde ettiğimiz barış, kardeşlik ve sevgi ikliminin sürmesi, gerekse Akdeniz’de yakaladığımız hizmet atağının daha da büyüyerek sürmesi için hangi partiye gönül vermiş olursanız olun desteğinizi talep ediyorum. Geçen 5 yılda, halkımız arasında ayrımcılık yapmadan herkesin ve her kesimin belediye başkanı olmayı başardığımı düşünüyorum. Dolayısıyla vatandaşlarımızın da önümüzdeki seçimde ideolojik değil, Akdeniz’e kazandırdığımız hizmetleri, proje ve yatırımları göz önüne alarak mantıklı hareket edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlarla sıcak ve samimi ortamda sohbet ederek Akdeniz’i değiştiren hizmetleri, her yaştan insana dokunan eğitim, kültür, spor, sağlık ve istihdam alanındaki projeleri anlatan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, her kesimden olumlu dönüşler aldığını belirterek; 31 Mart’tan sonra da halkın güven ve teveccühü ile yeniden seçilip görevini sürdüreceğine inandığının altını çizdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA