Mersin mitingi için geliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin mitingi için geliyor


 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin Mersin mitingi için 7 Mart Perşembe günü saat: 13:00’de Mersin Millet Bahçesinde düzenlenecek mitinge katılacak.

Haber Merkezi

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin Mersin mitingi için 7 Mart Perşembe günü saat: 13:00’de Mersin Millet Bahçesinde düzenlenecek mitinge katılacak.

AKP Mersin İl Teşkilatı ve İl Teşkilat Başkanı iş insanı Lütfi Parıltı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine tüm Mersinlileri davet ederek, “Cumhurbaşkanımız ve davanın lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimlerine giden yolda, güçlü ve yenilikçi vizyonunu Mersinlilerle paylaşmak için Akdeniz'in incisi Mersin’imize teşrif ediyor. Sevgi, hasret ve özlemle beklediğimiz liderimizle Mersin Millet Bahçesi'nde Saat 13.00 de buluşacağız.

Mersin'imizi çok seven Sayın Cumhurbaşkanımızı, şehrimizde ağırlamak bizler için büyük bir onur. Bu tarihi günde, Mersin Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek olan mitingimiz, Türkiye Yüzyılına yakışır bir coşku ve kararlılıkla Mersin'imizi AK Belediyecilikle buluşturma azmimizi tüm Türkiye'ye gösterecek. Tüm hemşehrilerimizi, dava arkadaşlarımızı ve gönüldaşlarımızı bu büyük buluşmaya davet ediyorum. Bu önemli gün için Mersinli tüm vatandaşlarımızı, teşkilat mensuplarımızı ve gönüldaşlarımızı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmaya davet ediyoruz. Mersin'de yazılacak yeni tarihin bir parçası olmak için bir araya geliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA