Dr. Ali Öz’e iş dünyasından tam destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dr. Ali Öz’e iş dünyasından tam destek


 

31 Mart’ta yapılacak olan seçimler öncesi çalışmalarına hız veren Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, ilçede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti. Öz, “Hayata geçireceğimiz projelerle birlikte Toroslar, Mersin’in parlayan yıldızı ve cazibe merkezi olacak” dedi.

Haber Merkezi

 

Seçim çalışmaları kapsamında ilçede faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret eden Öz, iş dünyasına projelerinden bahsetti. Ziyarete, MHP İl Başkan Yardımcısı Salih Bayraktar, AKP Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ve önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da eşlik etti.

 

“TOROSLAR, MERSİN’İN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”

Fabrika ziyaretleri sonrasında konuşan Öz, “Hayata geçireceğimiz projelerle birlikte Toroslar, Mersin’in parlayan yıldızı ve cazibe merkezi olacak. İlçemizde faaliyet gösteren iş insanlarımızla işbirliği yaparak ilçemizin potansiyelini ön plana çıkaracağız. İlçemizi ekonomik anlamda kalkındıracağız. Bunu da iş insanlarımızla birlikte başaracağız. Her şeyden önce Toroslarımızı daha yaşanılabilir, daha mutlu bir ilçe haline getireceğiz” dedi.

 

“KAMU HİZMET TESİSLERİ İLE İLÇEMIZ ÇEKİM MERKEZİ OLACAK”

İlçeye yeni kamu tesislerinin kazandırılması yönünde ilgili bakanlıklarla ortak hareket edeceklerini ifade eden Öz, “İlçemizde yeterli kamu idari tesisleri bulunmamaktadır. Kamu kurumlarıyla yapacağımız işbirliği ile yeni kamu tesislerinin ilçemizde kurulması ve merkezden ilçemize taşınması için gerekli görüşmeleri ve kolaylıkları sağlayacağız. Böylece ilçemiz sosyal ve ekonomik açıdan daha gelişmiş bir düzeye ulaşarak yeni cazibe merkezi olacak” diye konuştu.

 

“TİCARETİN KALBİ TOROSLAR’DA ATACAK”

Toroslar’ı cazibe merkezi haline getireceğini vurgulayan Öz, “Toroslar’ın gelişmesi ve istihdamı artırmak için çeşitli sektörleri kapsayan büyük bir ticaret merkezine ihtiyaç duyulmaktadır. Seçildikten sonra hayata geçireceğimiz projelerle birlikte, ticaret sektörlerinin olacağı ve bünyesinde 150 işyeri barındıracak olan Toroslar Ticaret Merkezi’nin kurulmasını sağlayacağız. Bu sayede de ticaretin kalbi Toroslar’da atacak” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA