Tarsus Üniversitesi için 4 yıl önce verilen yer neden proje yapılmıyor? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus Üniversitesi için 4 yıl önce verilen yer neden proje yapılmıyor?


 

Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan gazetecileri sorusu üzerine Tarsus Üniversitesine Berdan ırmağı yanından verdikleri arazinin hala öyle durduğunu söyledi.

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Medya Mensupları Derneğini (MEDYAD) ziyaret ederek, yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

MEDYAD başkanı Okan Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir grup gazeteci ile görüşen Başkan Bozdoğan, son bir yıl içinde Kültür Merkezi, Kent Meydanı, Sağlık Yerleşkesi, 2. Ekmek fabrikası gibi önemli projeleri başlatıp bazlarını bitirdiklerini, bu projelerin İller Bankasından gelen para ile yapılmasının zor olduğunu, kendilerinin çabaları ile bu hizmet birimlerinin yapıldığını veya tadilata alınıp açılmasına gayret edildiğini söyledi.

 

ARAZİ HALA ÖYLE DURUYOR

Başkan Bozdoğan gazetecileri sorusu üzerine Tarsus Üniversitesine Berdan ırmağı yanından verdikleri arazinin hala öyle durduğunu söyledi.

Bozdoğan “Tarsus’ta eğitime katkı için Tarsus Üniversitesine, Berdan ırmağı yanından 273 dönümlük bir alan verdik. Buraya Tarsus Üniversitesinin yeni birimler yaptırmasını isterdik. Ancak aradan 4 yıl geçti. Bizim üniversiteye verdiğimiz alanda hiçbir işlem yapılmadı. Acaba neden bu alana bir şey yapmadılar? Bu ve bunun gibi konuları basının sorgulamasını istiyorum. Bazı kişiler nedense bizim hizmet yapmamızı engellediği gibi, Berdan ırmağı kenarına yapılacak eğitim alanları içinde onay vermeyenler mi var?” dedi.

Bozdoğan ayrıca kendilerinin döneminde en çok yeşil alan kazandırılan dönem olduğunu, kent genelinde 56 koruluk yaparak bununla yeşil alan miktarının yüzde 13.6’lara çıkarıldığını söyledi.

Kendisinin adaylığının engellenmesi sonrasında yerine aday gösterilen oğlu Mehmet Ozan Bozdoğan ile seçimleri kazanacaklarını iddia etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA