Mersin BAL’da kümeye oynuyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin BAL’da kümeye oynuyor


 

BAL’ın ligin 18. haftasında Mersin il birinciliği sıralaması için mücadele eden Anamur Belediyespor ile Erdemli Belediyespor derbisinde galip gelen taraf Anamur ekibi oldu. İl sıralamasında 3. Olan takım küme düşeceğinden, evinde lider Niğde Belediyespor’a mağlup olan Homurlu 1951 Spor bu şansını kaybetti.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 7’inci grupta 18. Haftada Mersin derbisi oynandı. Sezonun sonuna doğru yaklaşılırken iddiası olmayan iki takım Anamur Belediyespor evinde Erdemli Belediyespor karşısında kazanan taraf oldu. Bu galibiyet ile Anamur Belediyespor lider ile arasındaki 13 olan puan farkı korudu. Homurlu 1951 Spor ise bu hafta evinde lidere mağlup oldu.

 

DERBİDE KAZANAN ANAMUR

Sezona şampiyonluk hedefiyle çıkan ancak ligin bitmesinde daha çok olmasına rağmen ligden kopan Mersin ekipleri bu hafta derbide karşı karşıya geldi.

Mersin il birinciliği sıralaması için mücadele eden Anamur Belediyespor ile Erdemli Belediyespor maçı kıran kırana geçti. Maçta kazanan taraf 2-0’lık skorla Anamur ekibi oldu. Yeşil Beyazlı Anamur ekibi bu galibiyetle il sıralamasında yerini az da olsa garantiledi.

Ligde 30 puan ile 5. sıradaki yerini koruyan Anamur bu hafta Sarayönü Belediyespor ile karşılaşacak.

 

ERDEMLİ LİGDEN DÜŞMEME MÜCADELESİNDE

Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ve bu uğurda büyük bütçeler harcayan Erdemlide ise durum kötüye gidiyor. İl sıralamasında gerilere düşerek ligin hakkını veremeyen Erdemli Belediyespor, az bir bütçeyle lige tutunan Homurlu ile ligden düşmemek için mücadele halinde.

Ligde 24 puan ile 8. Sırada yer alan Erdemli Belediyespor bu hafta evinde Fuzul Ömeranlı Spor ile karşılaşacak.

 

HOMURLU EVİNDE ÜZGÜN

BAL’daki bir diğer Mersin temsilcisi Homurlu 1951 Spor ise evinde lider Niğde Belediyespor’a 2 -0 mağlup oldu. Bu skorla il sıralamasında 3’üncü olan Homurlu, ligden düşmeme çabasında.

Bu hafta aldığı mağlubiyet ile adım adım kötü sona yaklaşmaya devam eden Homurlu, ligde 23 puan ile 10. sıraya geriledi. Homurlu bu hafta deplasmanda İmamoğlu Belediyespor ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA