Mut Devlet Hastanesi’nin C rolünden B rolüne yükseldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mut Devlet Hastanesi’nin C rolünden B rolüne yükseldi


 

Mersin'de Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Mut Devlet Hastanesi'nin eksik olan bölümlerinin gelebilmesi için gerekli olan rol yükselmesinin gerçekleştiğini hastanenin C rolünden B rolüne yükseldiğini söyledi.

Başkan Şeker, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Mut Devlet Hastanesi, insanımıza daha güzel hizmet sunabilmesi için Sağlık Bakanlığımız tarafından C Grubundan B Grubuna yükseltilmiştir. Sınıf değişikliği ile hastanemiz hem tıbbi cihaz anlamında hem de uzman doktor kapasitesi anlamında zenginleşecek ve hizmet kalitesi artacaktır” dedi.

Mut Devlet Hastane Başhekimi Uzman Doktor Hüseyin Özer ise Mut Devlet Hastanesinin C olan sınıfının yükseltildiğinin ve 75 yataklı B sınıfı hastane olarak tescilinin yapıldığının müjdesini vererek, "Verilen uğraşlar sonucunda Sağlık Bakanlığımızın ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün destekleri ile Mut Devlet Hastanesi, C rolünden B rolüne yükseltilmiştir. Bu demek oluyor ki bugünden itibaren hastanemizin kadroları arttırılabilecek tıbbi cihaz ve envanterimiz güncellenecek, hizmet kalitesi artırılacak, yıllardır gösterilen çabalar sonucunda MR cihazı hastane bünyesine alınabilecektir. Hastanemize bugün, kardiyoloji ve anesteziyoloji uzman hekimlerimizin ataması yapılmıştır. İlgili takvime göre yakın zamanda görevlerine başlayacaklardır. Bugünler için çaba gösteren hastanemizin önceki dönem yöneticilerine tüm personeline ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Mut halkımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA