İstedik olmadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İstedik olmadı


 

Yeni Mersin İdman Yurdu’nun, ligde lider durumda olan Esenler Erokspor ile evinde oynadığı maç kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. 2-2 biten karşılaşma nedeniyle puanlar paylaşıldı.

Serkan Tultak

 

TFF 2. ligin 28. haftasında Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ, Esenler Erokspor’u konuk etti. Ligde üst sırada yer alan takımları yakından ilgilendirirken, kritik maç için Yeni MİY’in taraftar desteği için maç saatinin değişmesi talebinin kabul edilmediği Mersin Stadyumu’nda ki karşılaşmayı yaklaşık 3 bin taraftar takip etti.

 

HER DAKİKA NEFES KESTİ

Maçın başlama vuruşu ile birlikte 20’inci saniyede Alper Karaman’ın gölüyle Erokspor bir 1-0 öne geçti. Maçın 17’inci dakikasında bu göle cevap veren Mersin ekibinden Ferhat Evren oldu. Evren’in penaltından attığı gol ile skor 1-1 oldu.

Ancak karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında Atan Maksut Taşkiran’ın gölü ile İstanbul temsilcisi 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Mersin ekibi dakika 50’de Muhammed Ömer Çakı’nın gölü ile skoru 2 – 2 yaptı. Karşılaşmanın ikinci yarısı bu skorla tamamlandı ve takımlar birer puana razı oldu.

Puanını 51’e çıkaran Kırmızı Laciveretlilerin lider Erokspor ila arasındaki 9 puan farkı değişmedi.

 

MERSİN, BİR HAFTADA İKİ MAÇ OYNAYACAK

Ligde önemli maçları kalan Kırmızı Lacivertliler, 06 Mart 2024 Çarşamba günü saat 14.00'da Afyonspor ile deplasmanda, 10 Mart 2024 Pazar günü ise kendi evinde yine saat 14.00'da Diyarbekirspor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA