Başkan Yılmaz çirkin saldırıyı kınadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Yılmaz çirkin saldırıyı kınadı


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar İlçesinde bir halk otobüsünde meydana gelen olayda eşiyle birlikte yolculuk eden 71 yaşındaki kalp hastası R.P. isimli vatandaşın,  Tarsus ilçesinde görev yapan lise müdürü İ. T. ve oğlu tarafından darp edilmesine ilişkin bir yazılı açıklamada bulundu.

Yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirten Başkan Yılmaz; “Okul Müdürü İ.T’ye, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, ilçemizde böyle bir olayın meydana gelmesi tüm Türkiye’yi olduğu gibi bizleri derinden üzmüştür. Şiddetin hiçbir haklı gerekçesi yoktur. Koltuk nedeniyle çıkan bir tartışma sonucu darp edilen yaşlı çiftin şikayeti üzerine gözaltına alınan Okul Müdürü İ.T., 17.01.2024 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmış ve açığa alınmıştır. Soruşturmanın takipçisi olacağız. Görme engelli ve kalp hastası 71 yaşındaki vatandaşımıza ve kıymetli eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA