ELVEDA SÜPER LİG!... | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ELVEDA SÜPER LİG!...


 

Çukurova’nın tek Süper Lig takımı olarak iki sezondur temsilcimiz olan Mersin İdman Yurdu, bugün oynayacağı Bursaspor maçı ile Süper Lig’e veda edecek!

ALİ ŞANLI/Spor Toto Süper Lig’in sezon başında puan kayıpları yaşayarak zirve yarışının gerisinde  kalan Bursaspor ile haftalar önce düşmesi kesinleşmiş Mersin İdman Yurdu bugün Mersin Stadyumu’nda saat 20:00’da karşı karşıya gelecek. Sezonun son maçında Mersin, Süper Lig’e veda ederken, Bursaspor sezonun son maçını kazanarak lige veda etmek istiyor.

ÜSTÜN OLAN BURSA
Bugüne kadar Ziraat Türkiye Kupası, Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig’de toplam 45 kez karşı karşıya gelen ekiplerin maçlarında Bursaspor’un üstünlüğü bulunuyor. Rakibini bugüne kadar 21 kez yenmeyi başaran yeşil-beyazlılar 15 maçtan mağlup ayrılırken 8 müsabaka ise eşitlikle sonuçlandı. Bursaspor, sahasında oynadığı maçlarda  Mersin İdman Yurdu’na  sadece 1 kez mağlup oldu ve 17 maçta sevinen taraf oldu.
Spor Toto Süper Lig’in başarılı ekiplerinden Bursaspor bu sezon sonuna doğru sergilediği futbol ile yükselişe geçti. Mersin İdman Yurdu ise ligde oynadığı son maçlarda arka arkaya aldığı mağlubiyetler ile taraftarını üzmeye devam ediyor. 
Yeşil-beyazlı ekip rakip kaleye attığı gollerle de üstünlüğünü sağlamayı başardı. Bursaspor oynanan 44 maçta Mersin İdman Yurdu filelerini 59 kez havalandırırken, Mersin İdman Yurdu, Bursaspor kalesine 41 gol atma başarısı gösterdi.

MUHTEMEL 11’LER
MERSİN İDMAN YURDU: Nihat Şahin, Hakan Olkan, Mitrovic , Gökhan Akkan, Serol Demirhan, Güven Varol, Kudbettin Tekin, Mehmet Taş, Mahmut Metin , Eren Tozlu, Pedriel
BURSASPOR: Harun Tekin, Hosogai, Şamil Çinaz, Sivok, Jem Paul Karacan, Faty , Jorquera, Batalla, Stoch , Necid , Deniz Yılmaz 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA