Süper’de heyecan dorukta | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper’de heyecan dorukta


 

Mersin Süper Amatör Lig’de A ve B Grubunda heyecan nefes kesiyor. A Grubunda lider Mut İdman Yurdu Belediyespor haftayı rakibi Erdemli Limonspor karşısında hükmen galibiyet ile kapattı. Akdeniz Belediyespor ise deplasmanda galip gelerek zirveye takibini sürdürdü. B Grubunda ise Mezitli 33 Spor bu haftayı bay geçti. Lider Mersin 33 FK ise rakibi Erdemli Yörükspor karşısında hükmen galip gelen taraf oldu.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Ligi’nde bitime bir hafta kala 21’inci hafta maçları oynandı.

A Grubunda lider Mut İdman Yurdu haftayı hükmen galibiyeti ile tamamladı. Haftanın kritik maçlarında Binevlerspor rakibi Tarsusspor'u farklı mağlup edip averajla 2’inci sıraya yükselirken Akdeniz Belediye, Yolspor engelini 4-2 ile geçti. 

B Grubu'nda ise Mersin 33 FK bitime bir hafta kala play-off oynamaya hak kazandı.

 

ŞAMPİYON SON HAFTA BELLİ OLACAK

A Grubunda lider olan Mut İdman Yurdu Belediyespor bu hafta evinde Erdemli Limonspor karşısında hükmen galip gelerek şampiyonluğu son haftaya bıraktı. Zirve yarışında mücadelesini devam ettiren Akdeniz Belediyespor ise deplasmanda İçel Yolspor’u 2-4 yenerek zirve takibini sürdürdü.

Son haftalardaki performansı ile muhteşem bir yükselişe geçen Binevlerspor ise evinde Tarsusspor’u 5-0 gibi farklı bir skor ile yenerek 2. sıraya yerleşti ve bu şampiyonluk mücadelesinde ‘bende varım’ dedi.

Mut ekibi önümüzdeki hafta deplasmanda kümede kalma için savaş veren Karacailyas Veteranlarspor ile oynayacak. Son haftaya girerken şampiyonluk mücadelesi veren iki takım Akdeniz Belediyespor ve Binevlerspor karşı karşıya gelecek. Bu maçtan galip gelen takım hem playoff şansına sahip olacak hem rakibi Mut İdman Yurdu Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyerek şampiyonluk umutlarını diri tutacak.

 

KÜME HATTINDA SON HAFTA ÇOK FARKLI GEÇECEK

Kümede kalma mücadelesi veren Karacailyas Veteranlarspor’a deplasmanda Akdeniz Zirvespor’u 1-5 yenerek kümede kalma umutlarını son haftaya bıraktı. Bu galibiyet Karacailyas için altın değerinde bir 3 puan oldu.

Çeşmelispor ise evinde Mersin Ormanspor’a 0-2 yenilerek kümede kalma şansını ligin bitmesine bir hafta kala zora soktu.

Bir diğer kümede kalma mücadelesi veren Taşucuspor ise bu haftayı bay geçti. Küme düşmesi kesinleşen Tarsusspor ise deplasmanda Binevlerspor’a farklı mağlup oldu.

Küme düşme tehlikesi yaşayan takımlardan Taşucuspor son hafta evinde İçel Yolspor’u ağırlayacak. Bir diğer kümede kalma mücadelesi veren Çeşmelispor ise deplasmanda Tarsusspor ile karşılacak.

 

MERSİN 33 FK BÜYÜK AVANTAJA SAHİP

Süper Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Mersin 33 FK son haftaya büyük avantaj ile girdi. Mersin FK bu hafta deplasmanda Erdemli Yörükspor karşısında hükmen galip geldi. Zirvedeki en yakın rakibi Mezitli 33Spor ise bu haftayı bay geçerek rakibini 3 puan geriden takip etti.

 

Yükselen performansı ile playoff şansını son haftaya bırakan Çukurova Birlik FK deplasmanda Silifke İdman Yurdu’nu 6-4 yenmeyi başardı Süper Amatör Küme B Grubu’nda son haftaya heyecan dorukta girildi. Şampiyonluğa çok yakın olan Mersin 33 FK 1 puan kadar hedefine yakınken playoff mücadelesi veren Mezitli 33 Spor ve Çukurova Birlik FK’nin mücadelesi son haftaya damga vuracak.

 

KÜME HATTINDA HERŞEY ÇOKTAN BİTTİ

Erdemlispor evinde küme düşen Toroslar Belediyespor karşısında hükmen 3-0 galip gelen taraf oldu. Bozyazı Belediyespor ise evinde Kuvayi Milliyespor karşısında hükmen 3-0 galip geldi. Küme düşen Erdemli Yörükspor ise evinde lidere 0-3 hükmen mağlup oldu.

İdman Yurdu 1925 Spor evinde Akdenizgücü karşısında 4-3 kazanan taraf oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA