Bozdoğan: ‘Mersin İl Seçim Kurulu Başkanlığı’na itiraz dilekçemizi teslim ettik’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bozdoğan: ‘Mersin İl Seçim Kurulu Başkanlığı’na itiraz dilekçemizi teslim ettik’


 

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan,

CHP’den istifa ederek Memleket Partisi’nin Tarsus Belediye Başkan Adayı olan mevcut Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, adaylığının eski partisinin itirazı sonucunda düşürülmesine karşı Mersin İl Seçim Kurulu'na itiraz dilekçesini teslim etti. Dilekçe sonrasında Başkan Bozdoğan, açıklama yaptı. Bozdoğan şunları kaydetti:

"Demokratik haklarımıza yapılan saldırılara karşı kararlı bir duruş sergilemek adına, Mersin İl Seçim Kurulu Başkanlığı’na itiraz dilekçemizi teslim ettik. Seçme ve seçilme hakkımıza yönelik yapılan bu saldırılara karşı, hukukun üstünlüğüne olan inancımızı koruyarak, adil bir sonuç almayı umuyoruz. Demokratik değerlere ve halkın iradesine saygı duymayanların, antidemokratik çabalarına karşı kararlılıkla mücadele edeceğimizi bir kez daha vurguluyoruz. Hukukun gerekli cevabı vereceğine olan inancımız tamdır ve bu sürecin adil bir şekilde sonuçlanacağına olan güvenimiz tamdır. Halkımızın desteği ve dualarıyla, demokratik haklarımızı korumak adına yürüttüğümüz bu mücadelede başarılı olacağımıza inanıyoruz. Demokrasiden ve adaletten asla taviz vermeyeceğimizi kamuoyuna bir kez daha duyuruyor, destekleriniz için teşekkür ediyorum" dedi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA