İnce’den CHP’ye tepki, Bozdoğan’a destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İnce’den CHP’ye tepki, Bozdoğan’a destek


 

Haber Merkezi

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tarsus Belediye Başkanı ve Adayı Haluk Bozdoğan’ın adaylığının düşürülmesine yönelik CHP’den gelen girişimlere sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İnce, “Tarsus’ta sandıkta yenemeyeceğiniz adayı, İlçe Seçim Kurulu’nda yenmeye çalışıyorsunuz. Haluk Bozdoğan’ı hem aday yapmıyorsunuz, hem de Memleket Partisi’nden aday olmasına engel olmaya çalışıyorsunuz. Bu kafayla mı demokrasi getireceksiniz, hiç mi utanma duygunuz yok sizin? CHP’nin başvurusu sonucu İlçe Seçim Kurulu’nun verdiği bu karara itiraz edeceğiz. Bu demokrasi ayıbına asla izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

ÇELİK: AÇIKÇA MEVZUATA AYKIRI

Konuyla ilgili açıklama yapan Memleket Partisi Parti sözcüsü, Halil İlker Çelik, “Kamuoyuna Duyuru; Yasaya açıkça aykırı olarak Tarsus Belediye Başkanımız ve adayımız Sayın Dr. Haluk Bozdoğan’ın adaylığına yapılan itiraz İlçe Seçim Kurulunca kabul edilmiştir. Bu durum açıkça mevzuata aykırı olup Hakim üye ile memur iki üyenin karşı oyuna rağmen sözüm ona demokrat 4 partinin temsilcisinin oyu ile karar altına alınmıştır. Hakimlerden oluşan ve hukuku uygulayacağına inandığımız İl Seçim Kuruluna gerekli itiraz derhal yapılacaktır” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA