Vatandaş seçim istemiyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vatandaş seçim istemiyor!


 

Haberci Gazetesi olarak biz sorduk, Mersinliler yanıtladı! Sonuç: Mersin erken seçim istemiyor!

SONER AYDIN-YUSUF CAN GÜDÜK

Türkiye’de süren siyasi kriz ‘Erken seçim mi olacak?’ sorusunu akıllara getirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 22 Mayıs’ta görevi devretmesinin ardından başbakanlık koltuğuna kimin oturacağı ve erken seçime gidilip gidilmeyeceği merak konusu iken Mersinliler ise erken seçimin ülkeye bir fayda getirmeyeceği görüşünü savundu. 

“SORUN SEÇİMLE ÇÖZÜLMEZ”
Ülkedeki siyasi krizin seçimle düzelmeyeceğini belirten İbrahim Özdemir isimli yurttaş, “Siyasi sorunun çözülmesi için tamamen baştaki siyasetçilerin değişmesi lazım. Gençlere imkân verilmeli. Kavga dövüş ile seçim yapıyorlar, bu çok yanlış bir şey. Ülkenin durumunun pek iyiye gittiğini söyleyemem. Esnaf da bu aralar kan ağlıyor, işimiz yok, boş bir şekilde oturuyoruz. Durum hiç iç açıcı değil” dedi.

“HANGİ EKONOMİYLE SEÇİM YAPILACAK”
Yeni bir seçimin ekonomik krizi daha da derinleştireceğini söyleyen, kentte 30 yıldır taksi şoförlüğü yapan Abidin Çetin de, “Türkiye seçime hangi ekonomiyle gidecek? Seçim demek masraf demek. Benim sabahtan beri sadece 10 TL kazandım. Vatandaş bilinçlenmediği, sürecin ne olduğunu bilmediği sürece bu kriz çözülmez. Önce eğitim, kültür ve laiklik olmalıdır. Başka türlü çözüm bulunmaz” ifadelerini kullandı.

“SORUNU PARTİLER ÇÖZMELİ”
Yeni bir seçime gerek olmadığını, mevcut siyasi krizin partilerle ve iç dinamiklerle çözülebileceğini savunan Murat Arıkan isimli yurttaş da, “Partilerin işbirliği yapması lazım, bir bütünlük olması lazım seçim demek masraf demek, ekonomide daha da geriye gider” diye konuştu.

“MİLLETİN DERDİNİ SORAN YOK”
Türkiye’nin siyasi olarak halinin perişan olduğunu dile getiren Haydar Çarpan isimli esnaf ise “Şuan da Türkiye başsız, sağdan vuruyorlar, soldan vuruyorlar. Sahip çıkan yok. Herkes kendi halinde tutturmuş gidiyor. Mecliste kavga oluyor. Milletin derdini soran yok. Milletin seçtiği milletvekilleri mecliste birbirine küfür ediyor. Millet ne yapsın. Ülkenin geleceğini hiç parlak görmüyorum” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA