Görme engelli çift talep etti, belediye ekipleri hemen harekete geçti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Görme engelli çift talep etti, belediye ekipleri hemen harekete geçti


 

Akdeniz Belediyesi, görme engelli çiftin asfalt ve kaldırım isteğini kısa sürede yerine getirdi. Kurumsal hat üzerinden Başkan Gültak’a sesli mesaj yollayan Enver Bayram; “Bir gün sonra dönüş yaptılar. Bu beni gerçekten çok mutlu etti. Ekipler de hemen sokağımızda çalışmaya başlayıp kaldırımları ve asfaltımızı yeniledi. Başkanımız Gültak’a çok teşekkür ediyor ve evimde ağırlamak istiyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi, gönül belediyeciliği ilkesiyle 7’den 70’e her vatandaşın talebine kısa sürede dönüş yapıp yerine getiriyor. Görme engelli Enver ve Neslihan Bayram çifti de cep telefonu üzerinden belediyenin kurumsal hattına Gültak’a ulaşarak kaldırım ve asfalt taleplerini bir mesajla iletti. Mesajın ulaştığı Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da fen işleri ekiplerine talimat vererek hizmetin ulaştırılmasını istedi. Bunun üzerine Bayram Ailesi’nin oturduğu sokağı baştan aşağı yenileyen ekipler, çiftin talebini yerine getirdi, yolu, asfalt ve kaldırımı yeniledi. Öte yandan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli de görme engelli çifti ziyaret ederek, Başkan Mustafa Gültak’ın selamlarını iletti.

 

“AKDENİZ’E YAPILAN ÇALIŞMALAR HOŞUMA GİDİYOR”

Kısa sürede kendilerine dönüş yapılması ve talep ettikleri hizmetin yerine getirilmesi nedeniyle memnuniyetini dile getiren Enver Bayram, Başkan Gültak’a teşekkür etti, kendisini evinde misafir etmek istediğini söyledi. Gültak’ın bir hayranı olduğunu da vurgulayan Bayram; “Çünkü niye onun hayranıyım? Ben zaman zaman televizyondan, radyodan konuşmalarını, yaptığı çalışmaları dinliyorum, gerçekten çok pozitif bir insan. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Hizmet ve çalışmaları hoşuma gidiyor. İnsanlarla sıcak konuşunca, insan ister istemez ayrı bir seviyor” dedi.

 

“MESAJIMA 1 GÜN SONRA DÖNÜŞ YAPILDI”

Akdeniz Belediyesi’ne cep telefonu ile yolladığı sesli mesaj ile ulaştığını kaydeden Enver Bayram; “Bir gün bir arkadaşım başkanımızın telefonunu buldu, bana verdi; ‘Ara ya da mesaj at’ dedi. Ben de sesli mesaj attım. Bunu yaparken dönüş yapılacağını pek umut etmedim. Mesajımda; ‘Sayın Başkanım, biz eşimle görme engelliyiz.

Mahallemizde bulunan kaldırımların yapılmasını, ayrıca belediyenin etkinliklerinden faydalanmak istiyoruz’ dedim. Bir gün sonra bana dönüş yapıldı. Gerçekten çok mutlu oldum. Ekipler hemen mahallemizde çalışmaya başladı, kaldırımları söktüler, asfaltımızı kazıp yenilediler” diye konuştu.

 

“BAŞKANIMIZ GÖREVE GELDİKTEN SONRA AKDENİZ’DE ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ”

Neslihan Bayram ise, Akdeniz’in eskiden yatırımlardan mahrum kalan bir bölge olduğunu ifade ederek; “Akdeniz’in yıllarca köy gibi kalması beni hep üzüyordu. Burada yaşıyoruz. Ülkemizin her tarafı güzel… Başkanımız geldikten sonra Akdeniz’de gerçekten çok şey değişti. Hizmetlerden çok memnunuz. Televizyondan, radyodan çalışmaları duyuyoruz. Özellikle kentsel dönüşüm çerçevesinde yeni evler yaptı. Onları duydukça o kadar mutlu oldum ki keşke biz de o evlere sahip olsak diyorum. İnşallah seçimlerde başkanımız yeniden seçilirse hizmetler devam eder” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA