Mersin ekipleri umutlandırdı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin ekipleri umutlandırdı


 

BAL’da mücadele eden Mersin ekiplerinden Anamur Belediyespor 17. haftada oynadığı maç sonucunda puan kaybı yaşadı. Homurlu 1951 Spor ve Erdemli Belediyespor ise bu hafta kazanarak taraftarının yüzünü güldürdü.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 7’inci grupta 17. Haftada Mersin ekiplerinden Anamur Belediyespor puan kaybı yaşadı. Sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan Anamur ekibinin aldığı mağlubiyet sonrası lider ile arasındaki puan farkı 13 çıktı. Büyük bütçelerle sezona başlayan ancak istenilen başarıyı yakalayamayan Erdemli Belediyespor da haftalar sonra kazanan taraf oldu. Homurlu 1951 Spor ise bu hafta aldığı galibiyet ile deplasmandan mutlu dönmeyi başardı.

 

ANAMUR PUAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

Anamur Belediyespor zorlu şampiyonluk yarışında bir kez daha darbe aldı. Anamur Belediyespor deplasmanda Adana 5 Ocak Futbol Kulübüne 2-0 mağlup oldu. Anamur Belediyespor son 3 haftada aldığı ağır puan kayıpları ile lider ile arasındaki puan farkı 13 çıktı. Şampiyonluk için mücadele veren Anamur Belediyespor önünde daha çok maç olmasına rağmen bu puan farkını kapatması imkansız hale geldi. Artık şampiyonluk umutları tükendi. Anamur Belediye Spor ligde 27 puan ile 5. sıraya geriledi.

 

ERDEMLİ’NİN YÜZÜ BU HAFTA GÜLDÜ

Bu sezon BAL’da umduğunu bulamayan ve zirveden çok erken kopan Erdemli Belediyespor bu hafta evinde Ceyhan Spor’u 2-0 yenmeyi başardı. Erdemli her geçen hafta daha kötüye giden performansına bu hafta aldığı galibiyet ile dur dedi.  Erdemli Belediyespor ligde 24 puan ile 7. Sırada yer alıyor.

 

HOMURLU DEPLASMANDAN MUTLU DÖNDÜ

Homurlu 1951 Spor deplasmanda Karaman Gençlerbirliği Gençlik ve Spor’u 5-3 yenen taraf oldu. Homurlu 1951 Spor’da son haftalarda işler yolunda gitmiyordu ve küme hattını çok yakından takip ediyor bu hafta aldığı galibiyet onların yüzünü güldürdü ve nefes almalarını sağladı. Homurlu 1951 Spor ligde 23 puan ile 8. Sırada yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA