Mersin dolu dizgin | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin dolu dizgin


 

Yeni Mersin İdman Yurdu, zorlu 1461 Trabzon FK’yı kaptan Onur Arı’nın golüyle 1-0 yenerek bir güldü.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, 27. Hafta maçında 1461 Trabzon FK’ya konuk oldu.

Playoff yolunda geçtiğimiz iki haftada önemli puanları rakiplerine kaptıran Kırmızı Lacivertliler ligdeki şansını zora sokmamak için kalan maçlarını kazanmak adına önemli bir mücadeleyi çıktı.

Mersin ekibi deplasmanda Onur Arı’nın golüyle 1-0 mağlup ederek hem ligin ilk yarısındaki rövanşı aldı hem de sıralamada rakibinin üstüne çıktı. Yeni Mersin İdman Yurdu’nun başarılı kalecisi Sertaç Güzel kurtardığı penaltıyla zorlu Karadeniz deplasmanında gemisini kurtardı.

Trabzon deplasmanından sonra lider Esenler Erokspor'u konuk edecek olan Yeni Mersin İdmanyurdu, bu maçı 1 Mart 2024 Cuma günü saat 14.00'da oynanacak. Mersin ekibinin en önemli kozu olan taraftarın, böylesi önemli maçta yer almaması için bu tarih ve saatin özellikle seçildiği yorumları yapılırken, Mersin Stadyumunda oynayan bir diğer takım Hatayspor'un maçının ise 2 Mart Cumartesi olmasına rağmen pazar gününe maç verilmedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA