Mersin Adliyesi’nde değişim | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Adliyesi’nde değişim


 

Hakim ve savcı atama listesi 2024 Resmi Gazete’de yayımlandı. Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri kura çekimi ile 148 hakim ve savcının görev yeri belli oldu. Bu kapsamda Mersin Adliyesi’nde de değişim yaşandı.

Hediye Eroğlu

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSYK) Atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayları ile idari yargı hakim adaylarının, Hakimler ve Savcılar Kurulunca ad çekme sonucuna göre, 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanununun 13'üncü maddesi gereğince atanmalarına ilişkin kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. Sakarya, Mersin, Yalova, Kocaeli, Bilecik, İstanbul Anadolu, Bursa, Gaziantep, Antalya, Bayburt, Sinop, Batman, Eskişehir ve Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılıklarına atamalar yapıldı. 
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı Muammer Karakoyun Mersin Cumhuriyet Savcılığına, Ankara Batı Cumhuriyet Savcısı Said Ramazan Papatya, Erdemli Cumhuriyet Savcılığı’na, Ankara Batı Hâkimi Hümeyra Tüba Çeviker Mersin Hâkimliğine, Ankara Hâkimi Nur Demiral Tarsus Hâkimliğine ve Ankara Hâkimi Nur Demiral, Tarsus Hâkimliğine atandı.
Mersin hâkimi Muhammed Hanefi Kahraman, Bursa Orhangazi hâkimliğine atandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA