Mersin’i zorlu iki maç bekliyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’i zorlu iki maç bekliyor!


 

Play Off yolunda geçtiğimiz iki haftada kötü futbol ile önemli puanları rakiplerine kaptıran Yeni Mersin İdman Yurdu’nun ligdeki şansını zora sokmamak için kalan maçlarını kazanması gerekiyor.

Serkan Tultak

 

Üst üste puan kayıpları yaşayan Yeni Mersin İdman Yurdu'nu zorlu rakipler bekliyor. Önce, Lig 3.sü 1461 Trabzon FK ekibine konuk olacak Mersin ekibi, daha sonra sahasında lider Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Ancak bu maçın hem cuma günü hem de saat 14.00'da oynaması, karşılaşmaya olan ilginin özellikle zayıf kalması için belirlendiği yorumlarını gündeme getirdi.

 

MERSİN, PUAN KAYIPLARINDAN DERTLİ

Play Off yolunda geçtiğimiz iki haftada önemli puanları rakiplerine kaptıran Yeni MİY’in, ligdeki şansını zora sokmamak için kalan maçlarını kazanması gerekiyor. Önünde iki önemli maçı olan Yeni Mersin İdman Yurdu, bu hafta ligde 3.cü sırada bulunan 1461 Trabzon FK ile 25 Şubat 2024 Pazar günü saat 14.00'da deplasmanda karşılaşacak.

 

GÜN VE SAAT TARTIŞMASI

Trabzon deplasmanından sonra lider Esenler Erokspor'u konuk edecek olan Yeni Mersin İdman Yurdu, bu maçı 1 Mart 2024 Cuma günü saat 14.00'da oynanacak. Mersin ekibinin en önemli kozu olan taraftarın, böylesi önemli maçta yer almaması için bu tarih ve saatin özellikle seçildiği yorumları yapılırken, Mersin Stadyumunda oynayan bir diğer takım Hatayspor'un maçının ise 2 Mart Cumartesi olmasına rağmen pazar gününe maç verilmedi. 

 

KÖTÜ FUTBOL TEPKİ ÇEKİYOR

Yeni Mersin İdman Yurdu, hedeflerini yüksek tutsa da kaybettiği puanlar eleştiri konusu oldu. Özellikle düşme hattındaki takımlara puan kaptıran Mersin ekibinin, etkisiz ve kötü futbolu da taraftarın tepkisini aldı. Evinde oynadığı son maçta, büyük tepki çeken kötü futbol, zaman zaman protesto edildi. Mersin ekibi, playoff şansını sürdürmek istiyorsa, kendisinden daha üst sırada yer alan bu takımları yenmesi gerekiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA