CHP’ye ağır suçlama: Halkın tercihi neden yok sayılıyor? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’ye ağır suçlama: Halkın tercihi neden yok sayılıyor?


 

Aday gösterilmemesi sonrası CHP’den istifa ederek bağımsız adaylığını açıklayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, açtı ağzını yumdu gözünü. CHP’ye sert sözlerle yüklenen Tarhan, “Halkın tercihi, ilçe örgütünün kararları neden yok sayılıyor” dedi.

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen demokrasi konserinde pop müziği sanatçısı Betül Demir sahne aldı. Menderes Mahallesi, Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen konserde sahneye eşi Sembol Tarhan ile birlikte çıkan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Betül Demir’e çiçek takdim etti. Mezitli Belediyesi Bağımsız Başkan Adaylığına yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Tarhan, alanda bulunan halk tarafından büyük alkış aldı. Konuşması; “Mezitli’nin başkanı Neşet Tarhan”, “Mezitli seninle güzel” şeklinde sloganlarla kesilen Başkan Tarhan; “Makam sevdalısı değil, Mezitli sevdası ile size hizmet verdim. Alnım açık, başım dik olarak huzurunuzdayım. Göreve devam etmek ve bir dönem daha görev almak üzere partime başvurumu yaptım. Bütün anketlerde önde olduğum açıklandı, İlçe örgütümüz oybirliği ile iki önemli karar aldı, birincisi temayül yoklaması ile adayın belirlenmesi, alınan 2.ci karar ise benim aday belirlenmem yönünde idi, bu iki karar da yok sayıldı. Başkanlık dönemimdeki hizmetlerimizi çoğunuz biliyorsunuz. Bütün personelimizle canla başla, büyük bir gayretle size hizmet verdik.

Son aşamaya kadar sürekli anketlere göre yeniden Mezitli adayının değerlendirileceği söylemine karşın değişiklik yapılmadı. Kısa zaman önce aday gösterilmediğimi şaşkınlıkla öğrendim. Bir konuyu anlayamıyorum; Halkın tercihi, ilçe örgütünün kararları neden yok sayılıyor. Kamuoyu araştırmaları neden yok sayılıyor. Genel merkezimiz hangi tercihi hangi yöntemle yapıyor? 4 milletvekilinden üçünün görüşü niçin alınmıyor? Bunun için bir gerekçesi var mı? Bu açıklamayı beklesem de alamadım. Ve sonunda;1 Nisan'a kadar, sadece parti üyeliğinden geçici olarak ayrılmak zorunda bırakıldım, sosyal demokrat kimliğimle bağımsız olarak sadece ve sadece size güvenerek yola çıktım. Bağımsız olarak adaylığımı ilk defa huzurunuzda açıklıyorum. En üst makam halkın makamıdır! En güzel, en güçlü ittifak halkın ittifakıdır” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA