Mersin Limanı’nın geleceği endişelendiriyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Limanı’nın geleceği endişelendiriyor!


 

Yerli ve Milli Parti Lideri Mutlu: “Mersin Limanı tehlikede! CHP’nin Akdeniz’i DEM’e vermesi ulusal güvenliğimizi sarsabilir"

Haber Merkezi

 

Kültür eski Bakanı CHP’li İstemihan Talay'ın partisinin Mersin’i DEM’e peşkeş çekerek milli güvenliği tehlikeye attığı iddialarına, Yerli ve Milli Parti (YMP) Genel Başkanı Teoman Mutlu'dan destek geldi.

Mutlu, Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) sert bir şekilde eleştirerek, Mersin'in Akdeniz ilçesinin DEM Partisi'ne devredilmesinin Türkiye'nin ulusal güvenliği için endişe verici olduğunu belirtti. Mersin Limanı'nın stratejik önemine vurgu yaparak, bu kararın devletin bekasını yakından ilgilendirdiğini söyledi. Mutlu, "Mersin Limanı stratejik bir konumdadır. Akdeniz ilçesini DEM alırsa, limanda onun yönetimine geçer. DEM'in bölücü örgütle organik bağı var mıdır? Amerika'nın uydusu mudur? Bilmiyoruz. Bu konuda çok söylenti var," dedi.

CHP'nin Mersin'in Akdeniz ilçesini DEM'e devretmesini "değişim" olarak eleştiren Mutlu, eski Kültür Bakanı İstemihan Talay'ın ifadeleriyle durumu destekledi. YMP lideri, "Mersin Limanı ve Akdeniz ilçesinin DEM'e verilmesi konusunu inceliyoruz. Uzmanlar inceliyor. Bizim için önce vatan, önce devletin bekası gelir. Bu konunun takipçisiyiz. Mersin limanlarımız sahipsiz değildir. Kimse yoksa biz varız, Yerli ve Milli Parti tüm teşkilatlarıyla, vatanın bekçisidir," diyerek konunun peşini bırakmayacaklarını açıkladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA