Gültak’a Sarıibrahimli ve Nacarlı mahallerinden tam destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gültak’a Sarıibrahimli ve Nacarlı mahallerinden tam destek


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, seçim çalışmaları çerçevesinde Sarıibrahimli Mahallesi ve Nacarlı Mahallesi sakinleriyle buluştu. Vatandaşlardan destek isteyen Başkan Gültak, belediye seçimlerinde duygusal oy kullanılmaması gerektiğini, kim hizmet ediyorsa, kim vatandaşın yanındaysa ona destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Seçildiği günden itibaren mahalle ziyaretlerini sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ziyaretleri esnasında her yaştan vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşıyor. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için seçmenlerden destek isteyen Başkan Gültak, vatandaşların talepleri ve sorunları tek tek dinleyip, yanıt verdi.

 

“1 NİSAN’DA SEÇİLDİKTEN SONRA 330 KONUTUN PROJESİ HAZIR”

Beş yılın geride kaldığını, çok iş yaptıklarını ve yapacak çok işlerinin olduğunu dile getiren Başkan Gültak, “2019’dan bu yana çok kere buralara geldik. Çay Mahallesi’nde yaptığımız yerinde kentsel dönüşümle birlikte orada ev sahibi olan vatandaşlarımız evlerini 3 milyon liraya satabiliyor. En yüksek ücret ödeyen oraya 200 bin lira ödedi. Kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir hizmeti gerçekleştirdik. 500 konut bitirdik. İnşallah 1 Nisan’da seçildikten sonra da 330 konutun da projesini hazırladım, TOKİ’ye verdim. Seçimi al gel başkan dediler” ifadelerini kullandı.

 

“AKDENİZ’DE BİRÇOK İLKİ GEÇEKLEŞTİRDİK”

Akdeniz’de birçok ilki gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Gültak, “Etüt Merkezi yoktu, biz getirdik. Kadınlara yönelik projeler yoktu, biz getirdik. Onkobüs projemiz ile kanser hastalarını hastaneye ücretsiz bir şekilde götürüp, geri evine getiriyoruz. Bu projemiz de yoktu, biz getirdik. Akdeniz ile ilgilenmemişler. İmar olmadan hiçbir şey olmaz arkadaşlar. İmarı getiren biz olduk. Alt yapı istiyorsanız, gerçek yollar istiyorsanız, gerçek çözümler istiyorsanız yapacağınız belli. Sizden ricam 31 Mart’ta duygusal davranmayın. 15 yıla iyi bakın, bir de 5 yıla iyi bakın. Çay Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümü aklınıza getirin, Yenipazar’daki Pazar sokağını aklınıza getirin. Daha önce bunlar var mıydı? Birileri sizi kandırmasın, bu belediye seçimi arkadaşlar, size kim el uzatacak, sizin yanınızda kim olacak? Onlara destek olun” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA