Bozdoğan’ın ev ziyaretlerinde memleket sevgisini artıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bozdoğan’ın ev ziyaretlerinde memleket sevgisini artıyor


 

Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan ev ziyaretlerinde büyük ilgiyle karşılanıyor. Çalışma programlarında sıklıkla ev ziyaretleri görülen Başkan Bozdoğan hemşehrilerinin evine misafir oluyor, çalışmalarını anlatıyor.

Haber Merkezi

 

Yoğun çalışma programlarıyla dikkat çeken Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan; esnaf halk, köy, STK ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşların evlerini ziyaret ediyor. Sosyal medya hesaplarında ev ziyaretlerini paylaşan Başkan Bozdoğan evlerde hemşehrilerinin çayını içiyor, sohbet ediyor çalışmalarını anlatıyor. Seçim çalışmaları çerçevesinde gün içerisinde esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürürken akşamları ise partisinin il, merkez ilçe ve gençlik kolları teşkilat üyeleri ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

 

“BİZLERİ HER DAİM GÜLER YÜZLE KARŞILAYAN HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Evlerine konuk olduğu vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Bozdoğan, “İnşallah hep birlikte el ele, omuz omuza vererek şehrimizi daha da iyi noktaya taşıyacağız. Bizleri her daim güler yüzle karşılayan hemşerilerimize layık olmak ve onların hayır dualarında yer almak için durmuyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA